Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Patruleasa isi faulteaza colegele
Stire din Cultura si Media publicata in 14 Mar 2009.

Scandal mocnit in ograda televiziunii din Baneasa, in cadrul departamentului sportiv, in care, mai nou, isi desfasoara activitatea, pe langa Simona Patruleasa, Crina Abrudan, Cristimica si Iulia Parlea. Motivul neintelegerii este favorizarea Patrulesei, prezentatoarea stirilor sportive, singura familista din “echipa” care nu mai serveste weekendurile la serviciu de cand s-a casatorit.Introducerea rubricii sportive in cadrul jurnalului de dimineata difuzat de Antena 1 a dat realmente peste cap graficul departamentului sportiv, starnind nemultumiri in sanul redactiei. Pe langa faptul ca redactorii simpli au fost nevoiti sa lucreze mai mult, se pare ca si prezentatoarele au inceput sa strambe din nas in momentul in care au vazut programul de serviciu.
La prima vedere acesta este intocmit echitabil intre cele patru colege de pupitru, dar discutiile despre Simona Patruleasa au inceput sa fie la ordinea zilei in Antena. Majoritatea colegilor spun ca bruneta este privilegiata departamentului, deoarece este singura care are absolut toate weekendurile din luna libere. In locul ei “presteaza” pe rand, o saptamana da, una nu, la ambele jurnale dintr-un weekend, Crina sau Cristimica. La schimb, Simona recupereaza in cursul saptamanii, cand munceste in locul celor doua colege, debutanta, Iulia Parlea, iubita lui Iulian Moga, fiind sarita din schema rocadei impusa de sefi.
Desi nu este pentru prima oara cand se vorbeste pe seama Patrulesei, de aceasta data se pare ca situatia este mai tensionata, depasind granita departamentului sportiv. Mai mult, in ultima vreme comentariile legate de favorurile care i se fac Simonei sunt puse pe seama faptului ca este singura persoana casatorita din departament, drept pentru care primeste intelegere din partea sefilor.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « A facut-o varza!
Stirea urmatoare: Urmeaza o cura de ingrasare »
px

Stiri Asemanatoare

» Pătruleasa şi-a donat rochia de mireasă
» Pătruleasa a primit pachet la autogara Militari!
» Patruleasa isi cauta de lucru pe la USILE Televiziunilor
» Pătruleasa, forţată să demisioneze de la Antenă

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox