Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A facut-o varza!
Stire din Diverse publicata in 14 Mar 2009.

“Cine a trait ca un milionar totti anii acestia ca ea. Ceasuri de sutee de mii, bijuterii de milioane, sute si mii de pantofi si haine!” “Am cumparat trei case: una pentru parintii ei, alta pentru fratele si cumnata ei si a treia pentru MIhaela Radulescu” “Mihaela Radulescu are o vila proprietate personala, dar sta la hotel pentru a face un circ mediatic!” Miliardarul Elan Schwartzenberg a rupt tacerea, dupa ce, in ultimele zile, fosta lui sotie, Mihaela Radulescu, i-a adus acuzatii grave! Elan a acordat aseara un interviu devastator pentru “Observatorul” de la Antena 1, postul de televiziune unde lucreaza Mihaela. Astfel, miliardarul i-a dat o lovitura uriasa, psihologica, fostei sotii. Cititi mai jos, integral, acest interviu exclusiv!

Reporterul Antenei 1, Lucian Mandruta: Spune-mi, Elan, vrei custodia copilului? Vrei sa-l iei inapoi?
Elan Schwartzenberg: Tu ce-ai face in locul meu? Eu nu ti-as dori sa fii vreodata in locul meu. Pentru copilul meu analizez ce trebuie sa fac eu ca tata ca sa-i fie lui cel mai bine.
Rep.: Adica te gandesti sa-l iei?
E.S.: Adica ma gandesc sa-l aduc cu orice pret inapoi la Snagov. Ce presupune asta, nu stiu! Voi afla!
Rep.: Sunt acuzatii grave pe care Mihaela Radulescu si colega noastra le-a lansat impotriva ta intr-o scrisoare deschisa. In primul rand ar fi ca, beat fiind, ai dat-o afara din casa. Este adevarat?
E.S.: Eu nu beau. De felul meu nu beau, nu consum alcool si, de altfel,
i-am chemat pe politisti pentru ca Mihaela venise sa faca un scandal in toiul noptii, nefiind copilul acolo si ea nelocuind acolo. I-am chemat pentru ca mi-a fost teama ca vrea sa-si faca rau, ca vrea sa-mi insceneze ceva. Si dansii au constatat ca nu eram beat, ca nu miroseam a alcool.
Rep.: Ce sa-ti insceneze? De ce?

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sporurile rămân, bugetarii nu
Stirea urmatoare: Patruleasa isi faulteaza colegele »
px

Stiri Asemanatoare

» Mama octupleţilor a «făcut-o» pe Angelina de 100.000 $
» A facut-o “buhaita” pe Simona Patruleasa
» A facut-o lata din nou

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox