Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

4.000.000 $ despagubiri pentru sănătatea copilului. Cazul unei românce din Canada
Stire din Diverse publicata in 17 Apr 2009.

În străinătate se poate! O mamă din Canada va fi milionară în dolari după ce copilul său a rămas cu sechele pe viaţă din cauza medicilor. La noi, ar fi primit consolări.
Monica Cojocaru stabilită în Canada, împreună cu fiul său, acum în vârstă de 8 ani, a primit peste patru milioane de euro despăgubiri pentru neglijenţa medicilor unui spital din Vancouver. La naşterea lui Eric Victor Cojocaru, în mai 2001, mama sa, Monica, a fost lăsată nesupravegheată aproape o jumătate de oră, timp în care a suferit o ruptură de uter.
Bebeluşul a ajuns în abdomen şi i-a fost întreruptă vascularizarea creierului, acesta suferind în prezent importante afecţiuni ale creierului. Judecătorii i-au dat câştig de cauză româncei, susţinând că din cauza neglijenţei medicilor “impactul a fost imediat, efectele, asemenea, iar rezultatele, devastatoare”.

Pe larg: Click

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Dani Oţil
Stirea urmatoare: La Baia Mare, străzile se parfumează ca în Austria »
px

Stiri Asemanatoare

» Cadru legal pentru despăgubirea deponenţilor la CEC pentru un autoturism
» Miron Cozma rămâne cu 10.000 de euro despăgubiri

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox