Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A angajat-o pe rivala ei!
Stire din Diverse publicata in 28 Apr 2009.

Alexandra Enachescu, fosta iubita a lui Cristi Pulhac, este noua asistenta a Adrianei Bahmuteanu. Dupa ce a concediat-o pe Tonciu in direct pe motiv ca a refuzat sa-si faca treaba in emisiune, a adus-o in platou pe cea cu care a ajuns la cutite din cauza fotbalistului.
Refuzul Andreei Tonciu de a prezenta “Vremea” in cadrul emisunii “La sueta cu Bahmu” de la Kanal D a costat-o scump. Bruneta a fost concediata in direct si i s-a gasit urgent o inlocuitoare. Si, ca umilinta sa fie suprema, Bahmuteanca a angajat-o pe eterna ei rivala – Alexandra Enachescu, fosta iubita a fotbalistului Cristi Pulhac. Pe vremea cand aceasta avea inca o relatie cu fundasul, Andreea Tonciu a iesit la rampa declarand ca a avut o aventura cu el. Circul a continuat o perioada si, cum era de asteptat, Alexandra si Andreea au devenit dusmance. Cea care a castigat “razboiul” a fost Enacheasca. Aceasta si-a continuat relatia cu Pulhac pana in urma cu o luna, cand au decis sa se desparta. Pe fondul acestei “infrangeri” ieri a venit o a doua. Adriana Bahmuteanu a adus-o in locul ramas vacant pe Alexandra si a avut grija sa faca mare tam-tam pe tema aceasta. Gazda emisiunii nu si-a ascuns catusi de putin intentia de a-i terfeli imaginea fostei asistente si a marsat cat a putut.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Mihai şi Iulia Albu vor avea o fetiţă
Stirea urmatoare: Nikita naste cu doctorul Andreei Marin »
px

Random Posts

» Raluca Lazarut tine bine de Codin
» Bergodi: “Becali a spus că nu am un obiectiv”
» Magie, pe scena de la Nottara
» Studiu – păsările se comportă precum suporterii înfocaţi de fotbal
» Cleopatra Stratan şi-a lansat al doilea album
» Sindicatele din bănci se solidarizează
» Hotelul unde este găzduită familia Obama, bântuit de o stafie
» Irinel Columbeanu si-a petrecut o noapte cu iubita lui Dan Bordeianu
» Braşov: PNL critică modul de desfăşurare a campaniei electorale
» Scandal cu droguri la Casa Albă

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox