Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A cerut sa-i fie platit machiorul
Stire din Diverse publicata in 30 Mar 2009.

Desi majoritatea vedetelor apeleaza la machieuzele de la televiziuni pentru a le aranja inainte de a aparea pe sticla sau aleg sa vina gata fardate, Andreea Marin Banica a facut nota discordanta. Vedeta a acceptat invitatia la emisiune dupa ce a negociat cu producatorii de la Euforia TV onorariul pentru make-up, sustin surse din postul TV. Cu toate ca a avut pretentii financiare pentru machiaj, probabil ca sa nu faca din bugetul familiei cheltuieli suplimentare, sotia lui Banica Jr. nu s-a sfiit sa ceara in culise doua pudre pentru a-si retusa singura chipul deja fardat. Dupa ce si-a petrecut doua ore in platoul emisiunii “Vedete la raport”, “Zana” si-a delegat asistenta personala sa se ocupe de alte detalii, precum promo-ul sau desfasuratorul formatului TV. Cand vine vorba de imagine, Andreea Marin e foarte stricta.
Pretentiile ei exagerate se pare ca au reusit sa le dea batai de cap oamenilor din trustul Intact. Angajatii de la Euforia TV au trebuit sa foloseasca pentru promo numai poze si imagini trimise de catre asistenta personala a vedetei. Si ca tacamul sa fie complet, sotia lui Banica a dorit sa-i fie trimis si textul pentru a-l aproba inainte de a intra materialul pe post. Emisiunea “Vedete la raport” se difuzeaza la Euforia sambata si duminica de la ora 17.15.

Pe larg :Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Ramona Gabor a facut scandal la restaurant
Stirea urmatoare: Aparatul anti-pipi »
px

Stiri Asemanatoare

» A cerut 3.000 euro pentru sex
» Băsescu a cerut Guvernului să reducă masiv cheltuielile
» Soţul lui Amy Winehouse a cerut divorţul

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox