Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A cerut 3.000 euro pentru sex
Stire din Showbiz publicata in 11 Jun 2009.

Gazda concursurilor interactive de la TV ascunde o latura mai putin onorabila. Intr-o conversatie pe internet, aceasta s-a aratat dispusa sa intretina raporturi sexuale contracost.
Adela Lupse continua sa socheze. Dupa ce a declarat pentru CANCAN ca ar fi interesata de o partida de sex in trei cu fotbalistul Adrian Cristea si stirista Simona Patruleasa, isterica de la TV revine. De data aceasta, ea a fost protagonista unei discutii murdare purtate pe internet. Conform unui pont venit pe adresa redactiei, Adela Lupse s-a lasat agatata prin intermediul messengerului de un barbat care si-a exprimat dorinta de a o cunoaste mai indeaproape si i-a propus o partida de sex. Reactia ei a fost neasteptata chiar si pentru indraznetul interlocutor. Acesta ne-a marturisit ca, in loc sa se isterizeze, Adela s-a aratat interesata, asa ca discutia a continuat. “Am descoperit ca are foarte multe fantezii, dar si foarte mult tupeu”, ne-a declarat el, rugandu-ne sa-i pastram anonimatul. Iar cand a spus tupeu, s-a referit la momentul in care isterica de la TV l-a anuntat senina ca accepta sa-i indeplineasca fanteziile contra sumei de 3.000 de euro.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Diana Niculescu refuza sa se mai cantareasca!
Stirea urmatoare: Cine o vaneaza pe Romanita? »
px

Stiri Asemanatoare

» Face farmece pentru sex
» “Sanii mei sunt pentru sex, nu pentru alaptat”
» A cerut sa-i fie platit machiorul
» Băsescu a cerut Guvernului să reducă masiv cheltuielile
» Soţul lui Amy Winehouse a cerut divorţul

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox