Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A picat examenul de definitivat
Stire din Diverse publicata in 06 May 2009.

Sotia designerului Mihai Albu, Iulia, a ratat la mustata obtinerea statutului de avocat definitiv in Baroul Bucuresti din cauza unei note prea mici la una dintre materiile la care a dat examen. In ciuda faptului ca a luat inclusiv doua note de zece, ea a primit calificativul respins pentru ca nu a reusit sa obtina minimum 6 la o anumita specialitate.

Iulia Albu a primit, luni, o veste destul de proasta, pe care insa refuza sa o considere… definitiva. Cel putin pana vineri, cand va primi rezultatele finale, in urma contestatiilor. Ea a fost declarata respinsa la examenul de definitivat in avocatura, problema constituind-o o nota de 5 la materia de baza, Dreptul penal si Dreptul procesual penal, care nu s-a incadrat in baremul minimum necesar de 6 per examen. In ceea ce priveste media obtinuta in urma celor cinci examene, Iulia nu a avut probleme, ea defiland cu una dintre cele mai bune note (8,30), gratie a doua note de 10, uneia de 8,5 si alteia de 8. “Eu, sincer, nu cred ca o sa pic acest examen.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « S-a sarutat cu o bruneta
Stirea urmatoare: A tuns-o pe Maria Dragomiroiu »
px

Stiri Asemanatoare

» A picat examenul pentru permisul de conducere pentru a 771-a oară
» Examenul de rezidenţiat va suferi modificări

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox