Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

S-a sarutat cu o bruneta
Stire din Showbiz publicata in 06 May 2009.

Cabral a petrecut sfarsitul saptamanii la munca pe litoral. Mulatrul a avut mai multe contracte de MC in cluburile de la malul marii, dar asta nu a insemnat ca nu a rezervat cateva ore de distractie si pentru sufletul lui. Vineri, in jurul orei trei dimineata, cand probabil a terminat ce avea de facut, vedeta de culoare si-a facut aparitia in clubul Bamboo, singur-singurel si pus pe distractie.
Paparazzii CANCAN l-au urmarit pas cu pas si au descoperit-o pe tanara care l-a atras pe Cabral inca din momentul in care acesta a intrat in club. Desi are o iubita celebra si frumoasa in persoana colegei lui, Andreea Patrascu, interpreta Irinei din “Regina”, prezentatorul TV pare sa aiba o inclinatie catre brunete. Cabral a intrat in club la trei dimineata si s-a asezat cumintel la unul dintre baruri.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Ei s-au căsătorit prin Internet
Stirea urmatoare: A picat examenul de definitivat »
px

Stiri Asemanatoare

» S-a sarutat cu logodnicul unei finaliste la “Miss Romania”

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox