Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A ras tot!
Stire din Diverse publicata in 28 Mar 2009.

Marina Dina a absentat la mijlocul lunii februarie mai multe zile de la emisiunea “Rai, dai’ buni”, lipsa ei nefiind foarte clar lamurita publicului de catre prezentatorul Mihai Morar. Motivul adevarat pentru care blonda a lipsit din platou a fost implicarea ei intr-un accident de circulatie cu consecinte grave. Pe data de 17 februarie, ea a accidentat o femeie de 42 de ani si a lovit puternic trei masini, plus pe cea pe care o conducea. In urma acestui dezastru, Marinei i s-a deschis dosar penal.

Asistenta lui Mihai Morar din emisiunea “Rai, da’ buni” de la Antena 2, Marina Dina are probleme serioase cu legea. La cei 23 de ani ei, blonda s-a pricopsit cu un dosar penal, dupa ce a comis un accident rutier de anvergura. In data de marti, 17 februarie, in jurul orei 15.00, blonda, aflata la volanul unui automobil Mercedes ML, apartinand iubitului ei, a lovit o femeie, in varsta de 42 de ani, in timp ce incerca sa vireze la stanga de pe strada Ramnicu Sarat la intersectia cu strada Danubiu.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « A intrat peste Kate Moss in masina
Stirea urmatoare: Si-a facut perfuzii ca sa apara la TV »
px

Stiri Asemanatoare

» Vom lucra tot 48 de ore

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox