Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Adelina Chivu a petrecut prima zi departe de fiica ei
Stire din Diverse publicata in 29 Apr 2009.

Fosta prezentatoare TV s-a vazut obligata sa vina in Romania pentru a semna o serie de acte. Pentru ca inca isi alapteaza fiica, sotia fotbalistului a incercat sa scurteze cat de mult s-a putut deplasarea in tara, reusind sa se intoarca la Milano, la masa de seara a micutei Natalia.

Luni, 27 aprilie 2009, Adelina Elisei si Cristi Chivu au aterizat la Bucuresti unde au petrecut doar cateva ore. Imbracati simplu, camuflati cu sepci si ochelari de soare, acestia au incercat sa treaca neobservati.
Cei doi au fost fortati de imprejurari sa dea o fuga in Romania, pentru a semna o serie de acte si a le depune personal la dosar intr-un proces in care sunt implicati. Sotii Chivu au facut acest drum chiar daca asta a insemnat sa o lase pe Natalia in grija unei bunici. Deoarece pentru Adelina a fost prima zi petrecuta departe de fiica ei, fosta vedeta TV a cautat sa scurteze pe cat posibil vizita in tara.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Botezatu isi deschide club in Dubai
Stirea urmatoare: Nikita, in sicriu la emisiunea lui Capatos »
px

Stiri Asemanatoare

» Rihanna a petrecut Crăciunul cu Chris Brown
» Cristi şi Adelina Chivu s-au căsătorit civil, la Primăria sectorului 1

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox