Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Alin Oprea si perechea sa au dansat de nota 10 pe linie
Stire din Diverse publicata in 30 Mar 2009.

Vineri seara, in cea de-a doua runda a acestei editii de la “Dansez pentru tine”, trioul format din solistul Alin Oprea, Roxana, partenera sa si Bursucul, coregraful echipei, au reusit performanta de a smulge, din partea juriului, cinci note de zece pentru un singur dans – cel arabesc.
Dansul arabesc interpretat de Alin Oprea si Roxana, concurenta care se incapataneaza sa nu renunte la competitie desi are fractura de calcaneu, a ridicat realmente sala in picioare si a provocat hohote de ras in randul juratilor scortosi de la “Dansez pentru tine”.
O coregrafie spectaculoasa care a reusit sa intoarca placutele de zece la finalul prestatiei inedite, la care a participat, costumat in cadana, chiar si Bursucul.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Opriti la granita cu Moldova
Stirea urmatoare: S-au impacat »
px

Stiri Asemanatoare

» Moni si soferul au dansat “la sentiment”

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox