Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

S-au impacat
Stire din Diverse publicata in 30 Mar 2009.

Dupa ce revista Ciao! a dezvaluit in exclusivitate, in urma cu aproape o luna, ca Peter Imre are o relatie secreta cu Adriana Saftoiu, acum, fiica fostului ministru
al Apararii, Teodor Melescanu, si sotul ei au dat uitarii, din cate se pare, toate problemele conjugale acordand inca o sansa casniciei.
Omul de afaceri si sotia sa au fost surprinsi ieri de paparazzii CANCAN pe Aeroportul “Henri Coanda” in timp ce se intorceau in tara. Cei doi fusesera in Germania, unde Imre are – potrivit unor surse din anturajul sau – si cateva afaceri.
Reamintim ca, la inceputul lunii martie, paparazzii Ciao! l-au surprins pe Peter Imre in timp ce lua masa impreuna cu fosta consiliera a lui Traian Basescu, Adriana Saftoiu, intr-un restaurant cochet din buricul Capitalei. Apoi, dupa doar cateva zile, cei doi s-au revazut. In alte conditii insa. Mai exact, in cadru mai intim, intr-un apartament. Dupa dezvaluirile din Ciao!, reporterii CANCAN au aflat atunci de la persoane apropiate Marinei Melescanu ca aceasta este decisa sa nu mai accepte aventurile sotului. De altfel, Marina stia despre legaturile lui Imre cu Adriana Saftoiu, insa miliardarul o asigurase ca nu mai este nimic intre ei! Pozele realizate de paparazzii Ciao! au infirmat insa ceea ce afaceristul ii spusese sotiei si totul parea ca se indreapta catre divort. Lucrurile au luat acum o intorsatura neasteptata, iar cei doi au preferat sa nu-si sacrifice mariajul.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete:

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Alin Oprea si perechea sa au dansat de nota 10 pe linie
Stirea urmatoare: Ramona Gabor a facut scandal la restaurant »
px

Stiri Asemanatoare

» S-au impacat rivalele

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox