Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

S-au impacat rivalele
Stire din Externe publicata in 20 Mar 2009.

Dupa ce luni intregi nu si-au adresat nici macar o vorba si s-au multumit doar sa se critice pe la colturi, Carla Bruni, sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy, si ministrul Justitiei, Rachida Dati, au hotarat sa faca pace. Decizia a fost luata de comun acord pentru a nu-l mai tensiona suplimentar pe liderul de la Elysee, ocupat pana peste cap cu vizita la Paris a presedintelui libanez Michel Sleiman.
Marea impacare a avut loc in urma cu cateva zile, la cina oficiala oferita de Sarkozy in onoarea inaltului musafir. Imbracate in rochii negre foarte elegante si coafate impecabil, Carla si Rachida s-au imbratisat cu afectiune, s-au sarutat ca doua bune prietene si chiar au gasit ragazul de a face schimb de amabilitati.
Aceasta e prima data cand cele doua femei care s-au luptat pentru inima presedintelui francez se afiseaza in ipostaze amicale, dand uitarii vorbele grele pe care si le-au adresat in trecut pe holurile Palatului Elysee. Este de notorietate o scena petrecuta la putin timp dupa nunta fostului model cu politicianul, cand, sigura pe sine, Bruni a intrebat-o pe Dati daca i-ar fi placut sa fie in locul ei, in pat cu Sarkozy.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Il striga “Brad” in pat
Stirea urmatoare: Oana Zavoranu despre mama ei: “Ii iau tot! Si dintii din gura” »
px

Stiri Asemanatoare

» S-au impacat

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox