Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Circarul cu dinţi din fildeş de mamut
Stire din Diverse publicata in 15 Mar 2009.

Hannibal Helmurto, un înghiţitor de săbii, membru al echipei Circul Ororilor din Marea Britanie, a dorit să aibă atât de aproape de el o bucată dintr-un colţ de mamut, încât a transformat-o în implant dentar. Britanicul de origine germană a apelat la această soluţie pe motiv că nu a vrut să-l împartă cu soţia de care divorţează. Bucata de fildeş, veche de 40.000 de ani, a aparţinut unui mamut şi a fost achiziţionată din Siberia. Nu demult, el declara pentru Croydon Guardian că ar fi putut accepta să piardă tot, nu însă şi fildeşul său: „Fragmentul osos este cel mai de valoare obiect pe care îl am. Tocmai de aceea, am vorbit cu dentistul meu şi acesta mi l-a implantat în maxilar pe post de dantură”.
A tras un camion
de patru tone cu pielea de pe spate
Artistul este bine-cunoscut pentru excentricităţile sale. El a intrat şi în Cartea Recordurilor după ce a tractat un camion de patru tone pe o distanţă de 100 de metri, doar cu două cârlige înfipte în spate. După această ispravă, a devenit celebru. Însă, când totul părea să meargă bine pentru artist, în timp ce înghiţea o sabie în faţa unui auditoriu bogat, Hannibal s-a accidentat grav.
Din cauza unei inflamaţii pe care Hannibal o avea pe laringe, sabia a alunecat greşit şi i-a tăiat interiorul tractului respirator. Excentricul artist a fost transportat de urgenţă la Spitalul „Saint George”, însă chirurgii nu l-au operat
şi au decis să lase rana să se vindece de una singură. A fost plasat în schimb la terapie intensivă şi tratat trei săptămâni.

Pe larg: Evenimentul Zilei

px
px
Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Rona Hartner vrea un milionar italian
Stirea urmatoare: Spiritele l-au făcut să se sinucidă »
px

Random Posts

» Eva Longoria s-a odihnit… la coafor
» Vor face sex de cinci ori pe zi
» Noul ministru de Interne, anunţat luni de PSD
» Autoironia, mama seducţiei
» Revine ‘Dansez pentru tine’
» BMW M5 din Rusia placat cu aur
» Alexandru Piţurcă ar putea ajunge la Steaua
» Jumătate din retailerii online europeni îşi induc în eroare clienţii
» Atelier de origami, dedicat dinozaurilor
» Andreea Raicu va locui cu un cuplu de asiatici

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox