Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Spiritele l-au făcut să se sinucidă
Stire din Externe publicata in 15 Mar 2009.

După ce şi-a pierdut mama, americanul Steve Smick, 48 de ani, a început să audă voci, care au pus stăpânire pe mintea lui. Când apăreau, când dispăreau. Unele îl îndemnau să facă rău, altele îi spuneau că el este cel de-al unsprezecelea mesager trimis pe Pământ pentru a spune lumii despre mânia divină care se va pogorî asupra celor care păcătuiesc cu pornografia. Se putea plimba cu amicii pe stradă liniştit pentru ca, în câteva momente, să se înece de râs la o glumă neauzită de altcineva decât de el. Sau, uneori, se răstea la spiritele nevăzute până ce faţa sa devenea sângerie.
Nemaisuportând chinurile la care îl supuneau forţele malefice, distrus şi disperat, bărbatul şi-a curmat suferinţa la mijlocul lunii trecute: a mers în Catedrala de Cristal din Garden Grove şi, lângă o cruce aurită, şi-a tras un glonţ în tâmplă. Prietenii săi au asistat la chinurile prin care a trecut în ultimii ani şi sunt siguri că ceva malefic l-a smuls pe Lucky Dog, aşa cum îl alintau aceştia, de lângă ei.

Pe larg: Evenimentul Zilei

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Circarul cu dinţi din fildeş de mamut
Stirea urmatoare: Dureri de cap şi de spate din cauza sutienului »
px

Stiri Asemanatoare

» Angelina a vrut sa se sinucida

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox