Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Comisarul Vasilica, striptease in club
Stire din Diverse publicata in 13 Mar 2009.

Chiar daca Ion Vasilica are peste 100 de kilograme, cei din jur, atat barbati, cat si femei, au ramas impresionati de dansul sau lasciv, care a avut loc in Clubul Salsa din Constanta. In miscari bine controlate, comisarul, care a avut parte pe parcursul numarului de dans de mai multi parteneri, a simulat la un moment dat chiar si un act sexual cu un barbat. Desi statutul politistului nu tolereaza un comportament indecent in societate, comisarul Ion Vasilica este liber sa faca tot ce vrea in timpul liber, mai ales daca se zbate pentru membrii sindicatului la fel cum danseaza pe scena. Colegii din Politia de Frontiera spun despre el ca este un mare petrecaret, un barbat distractiv, dar care le rezolva problemele atunci cand situatia o impune. Ei cred ca filmuletul cu pricina a ajuns pe mana presei din razbunare, cea responsabila fiind fosta sotie, care ar dori sa-l denigreze.
La randul lui, comisarul Ion Vasilica spune ca mai mult ca sigur cineva ii vrea raul, insa nu stie cine anume. “Stiu despre acest filmulet. Este facut in 2006. Eram in timpul meu liber, la o petrecere privata, unde au fost mai multi colegi. Banuiesc cam cine l-a facut”, a declarat sexy-comisarul, fara sa dea alte detalii.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Le place sado-maso
Stirea urmatoare: Bebelusa Oana ii da lectii Danielei Crudu »
px

Stiri Asemanatoare

» Paris a facut striptease in club
» Penelope Cruz ştie să facă striptease
» Fosta iubita a lui Elvis face striptease la 80 de ani

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox