Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Le place sado-maso
Stire din Diverse publicata in 13 Mar 2009.

Gemenele Cheeky Girls au pozat pentru noul lor calendar. Imbracate in costume de baie din piele neagra, care abia le acopera zonele intime, pe tocuri cui, cu parul ravasit si infasurate in curele si lanturi, cele doua surori romance par a fi desprinse dintr-un show sado-masochist.
Monica si Gabriela Irimia au pozat cu accesoriile de metal, s-au tolanit in posturi sexy in asternuturi si s-au imbratisat senzual in timpul sesiunii foto. Pentru lunile de vara ale calendarului, cele doua si-au schimbat sutienele din piele cu unele din plasa metalica cu strasuri care nu le acopera in totalitate nici macar sfarcurile sanilor siliconati in Marea Britanie si “reparati” la Cluj. Cele doua gemene in varsta de 26 de ani nu rateaza niciun prilej prin care pot demonstra cat de sexy sunt, ele pozand cu orice ocazie, fie ca este vorba despre Craciun, fie ca este Valentine?s Day, dar de fiecare data mizand pe goliciune. Daca nu este nicio sarbatoare, surorile Irimia se dezbraca pur si simplu pentru un nou calendar.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Mariana Moculescu, data in judecata pentru neplata intretinerii
Stirea urmatoare: Comisarul Vasilica, striptease in club »
px

Stiri Asemanatoare

» Si-a facut inchisoare sado-maso in pivnita
» Are pantaloni sado-maso

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox