Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Constanţa: Julio Iglesias şi Costel Busuioc, în duet pe litoral
Stire din Diverse publicata in 04 Jul 2008.

Julio Iglesias va susţine un concert la Constanţa, pe 19 iulie, în duet cu românul Costel Busuioc, în cadrul unui turneu în România ce încununează 40 de ani de carieră a marelui artist, au informat, joi, organizatorii manifestării, transmite corespondentul ROMPRES.
Reprezentantul Music Management, Puiu Gheorghiu, a declarat, într-o conferinţă de presă organizată la Prefectura Constanţa, că Julio Iglesias va sta pe litoralul românesc în perioada 18-21 iulie, nedorind însă să dezvăluie numele celor trei hoteluri prezentate artistului pentru ca acesta să-şi aleagă locul unde se va caza.
Cert este că Iglesias şi-a exprimat dorinţa de a fi cazat într-un hotel de cinci stele, cu două dormitoare, în timp ce Costel Busuioc va fi cazat într-o unitate de patru stele.
Turneul lui Julio Iglesias este organizat de Music Management, în colaborare cu Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO), în cadrul proiectului naţional “Arta contra drog”, derulat pentru conştientizarea populaţiei despre amploarea şi riscurile consumului de droguri.
Concertul de la Constanţa se va desfăşura printre stabilopozi, pe digul situat lângă poarta principală de acces a Portului Constanţa, loc unde Julio Iglesias a concertat şi în anul 2007.
Înainte de Constanţa, marele artist şi invitatul său, Costel Busuioc, vor cânta la Cluj Napoca (14 iulie) şi la Iaşi (16 iulie), fiind puse în vânzare în jur de 10.000 de bilete, pentru fiecare concert.
Biletele costă între 75 şi 300 de lei, în funcţie de categorie, cele mai scumpe fiind biletele ce intra în categoria VIP.
Potrivit lui Puiu Gheorghiu, biletele scumpe sunt cele mai căutate, pentru că spectatorii doresc să ocupe locuri apropiate de scenă.
Julio Iglesias va reveni în România cu un echipament tehnic de ultimă generaţie, în valoare de peste un milion de euro, a cărui greutate este de trei tone. Artistul va fi însoţit de un band format din 12 persoane: şapte instrumentişti, doi dansatori de tango şi trei “backing vocals”.
După România, Julio Iglesias va susţine concerte în Finlanda, Spania, Portugalia, Italia, Begia şi în SUA, cu prilejul turneului aniversar ce a fost început, în ianuarie 2008, în Africa de Sud, şi apoi în alte ţări printre care Columbia, Venezuela, Argentina şi Uruguay.
În urmă cu 40 de ani, primul festival internaţional de muzică la care a participat marele artist a fost în România, la Braşov.
Julio Iglesias a vândut în 40 de ani de carieră peste 250 de milioane de discuri.
“A cucerit de fiecare dată publicul atât prin vocea sa inconfundabilă, cât şi prin romantismul incurabil, seducător, care i-au adus faima de noul Rudolf Valentino”, se menţionează în cartea “Între paradis şi infern”, în care Julio Iglesias îşi povesteşte viaţa, cartea ajungând din acest an şi pe piaţa din România.

Sursa: ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Gorj: Visarta cere distrugerea copiilor operelor brâncuşiene de la Uricani
Stirea urmatoare: Primul centru de procesare şi depozitare de celule stem »
px

Stiri Asemanatoare

» Julio Iglesias l-a anunţat pe Enrique că va avea un frăţior
» Concert Costel Busuioc – ‘Acasă de Crăciun’
» Julio Iglesias va cânta în România cu Costel Busuioc

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox