Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

“De ani de zile pierde sume mari la jocurile de noroc”
Stire din Diverse publicata in 31 Mar 2009.

Stirista de la GSP TV si actorul din telenovela “Regina” si-au anulat nunta din aceasta vara, in urma unei discutii aprinse, asa cum v-a relatat Cancan in exclusivitate. Picatura care a umplut paharul a fost, conform surselor noastre, patima lui Augustin Viziru pentru jocurile de noroc. Se pare ca Oana Mares a ajuns la capatul rabdarii si a decis sa puna punct legaturii, care dura de opt ani.
Vizitele dese pe care iubitul ei le facea la cazinouri au determinat-o pe Oana sa ia o decizie radicala. Dupa ce a consultat mai multi specialisti, incercand sa-l ajute pe Augustin sa scape de acest viciu, stirista a cedat, mai ales ca toate verdictele au fost negative. In urma unei discutii, inevitabilul s-a produs. Vedeta postului GSP TV si-a luat lucrurile si a parasit domiciliul, renuntand si la nunta iminenta. “A plecat din casa lui cand si-a dat seama ca problemele lui Augustin nu se vor rezolva niciodata. Oana mi-a zis ca “de ani buni pierde sume mari la jocurile de noroc”. Ea nu mai putea sa lupte si nici nu mai avea rabdare si timp”, ne-a povestit o persoana din anturajul celor doi. In cei opt ani de relatie, cuplul a trecut peste numeroase rupturi, cei doi fiind despartiti chiar si un an intreg. De aceasta data, stirista si actorul au fost nevoiti sa-si anuleze planurile de casatorie, cu toate ca isi rezervasera restaurantul si biserica pentru marele eveniment.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Pregateste botezul prin telefon
Stirea urmatoare: Vrea impacare cu fosta iubita! »
px

Random Posts

» Biografia lui Barack Obama – o nouă apariţie la Editura Niculescu
» Florin Piersic, model într-un concurs de pictură
» Ziua Pompierilor din România
» Trasee montane pe bicicletă şi călare în zona Damiş-Roşia
» Cleopatra, păpuşa muzicală
» Un agent arădean, ales poliţistul anului în România
» Preşedintele Băsescu a urat românilor ‘La Mulţi ani de Ziua Naţională’
» Băsescu: Scopul vizitei la Seul, întărirea relaţiilor bilaterale
» Referendum pentru autonomie de Ziua maghiarimii
» David Duchovny s-a despărţit de Téa Leoni

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox