Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Pregateste botezul prin telefon
Stire din Diverse publicata in 31 Mar 2009.

Medicul care o supravegheaza pe Natalia Chivu i-a dat in sfarsit bilet de voie Adelinei, insa, pana se va putea urca in avion cu micuta, mai are putin de asteptat. Se pare ca, din momentul in care fetita va implini trei luni, specialistul nu mai are nicio obiectie la drumul pe calea aerului catre Romania. In aceste conditii, familia Chivu mai are de stat o luna si jumatate in Italia si, daca starea fotbalistului nu se amelioreaza, planurile le-ar putea fi date in totalitate peste cap. Cristi Chivu si-a accidentat umarul si daca va fi nevoit sa ramana la clinica, pentru recuperare mai mult decat a calculat, fetele vor ramane cu el. Si, cu toate acestea, botezul trebuie organizat.
In ciuda faptului ca se afla in Milano, Adelina incearca totusi sa rezolve cateva probleme de la distanta. Proaspata mamica a inceput deja sa se orienteze pentru restaurantul in care va avea loc petrecerea organizata cu ocazia crestinarii Nataliei si singurele mijloace prin care o poate face sunt telefonul si internetul. Pentru ca Adelina isi doreste o petrecere intima la care sa participe doar familia si prietenii, ea nu cauta o locatie de cinci stele. Cu toate acestea, nu a stabilit suma in care sa se incadreze. Cert este ca va cheltui oricat pentru a obtine rezultatul dorit.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « “Prietenii il iau de prost pe Reghe pentru ca nu se duce la curve”
Stirea urmatoare: “De ani de zile pierde sume mari la jocurile de noroc” »
px

Stiri Asemanatoare

» Guvernul danez pregăteşte accesul pe piaţa muncii al lucrătorilor români
» Vot prin telefon, în viitoarele alegeri din Estonia

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox