Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Femeile sărbătoresc azi, bărbaţii – mâine
Stire din Diverse publicata in 08 Mar 2009.

Doamnele primesc cadouri, domnii beau 40 de pahare.
Peste 11 milioane de românce ar trebui să primească astăzi daruri, tradiţie respectată de americani şi europeni în fiecare an, pe 8 martie, când a fost fixată Ziua Internaţională a Femeii. Mâine este rândul bărbaţilor să fie răsfăţaţi, însă nu cu daruri: de Sărbătoarea creştină a Sfinţilor 40 de Mucenici din Sevastia, ei trebuie să bea 40 de pahare de vin. De altfel, aceasta este considerată ziua lor.
Se ofilesc româncele!
Statisticile Institutului Naţional de Statistică nu aduc veşti bune pentru bărbaţii în căutare de partenere tinere: populaţia feminină este mai îmbătrânită cu 2,9 ani faţă de cea masculină, de 37,8 ani, vârsta medie feminină fiind de 40,7. Aceleaşi statistici mai arată că majoritatea populaţiei feminine din România trăieşte în mediul urban, iar 56% dintre femeile vârstnice, de peste 65 de ani, trăiesc în mediul rural. Cea mai mare pondere a acestora a fost înregistrată în Buzău, Giurgiu şi Teleorman, iar cea mai scăzută în Constanţa şi Maramureş. În ultimul trimestru al anului trecut, aproape jumătate din populaţia ocupată (9.627 de mii) era reprezentată de femei (4.370 de mii), 24 de mii dintre ele având statutul profesional de patron.

Pe larg: Evenimentul zilei

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Raluca Zenga vorbeşte fluent cinci limbi străine
Stirea urmatoare: Răzbunarea femeii de silicon »
px

Stiri Asemanatoare

» Azi începe procesul pentru custodia lui Ayan
» Femeile care stau la soare în timpul sarcinii nasc copii mai înalţi
» Pravoslavnicii sărbătoresc miercuri Crăciunul

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox