Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Răzbunarea femeii de silicon
Stire din Diverse publicata in 08 Mar 2009.

IMPRUDENŢĂ. Un bătrân japonez a fost amendat pentru că şi-a părăsit jucăria sexuală într-o zonă împădurită.
După ce a trăit experienţe de neuitat împreună cu o păpuşă din silicon, un sexagenar japonez credea că se va despărţi amiabil de jucărie, înaltă de 1,70 metri şi în greutate de 50 de kilograme. Nu a fost însă aşa. Iubăreţul a decis să-şi abandoneze partenera de sex după ce unul dintre copii i-a propus să locuiască cu el. Japonezul nu ştia cum să scape mai repede de cea care îi adusese plăceri sexuale inedite. I se părea o cruzime să o dezmembreze şi să o arunce la gunoi, aşa că a decis să o părăsească la marginea unei păduri.
Descoperită de nişte îndrăgostiţi
La două săptămâni după „abandon”, în timp ce îşi plimbau câinele, doi tineri îndrăgostiţi au alertat poliţia, crezând că au dat de un cadavru, scriu cei de la „Pink Tentacle”. Păpuşa sexuală fusese împăturită într-o folie de plastic şi legată cu funie din rafie de gât, şolduri şi glezne. Un smoc de păr negru ieşea dintr-o zonă neacoperită de folie.
Poliţia a recuperat „corpul” şi a demarat imediat o investigaţie criminalistică. Însă, câteva ore mai târziu, în momentul în care legiştii au început să desfacă folia pentru a efectua un studiu post-mortem, ei au realizat că, de fapt, în faţa ochilor aveau o jucărie sexuală de ultimă oră. Crezând că sunt victime ale unei glume macabre, autorităţile au pornit în căutarea proprietarului, pentru a-l acuza de amestec în treburile poliţieneşti.

Pe larg: Evenimentul Zilei

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Femeile sărbătoresc azi, bărbaţii – mâine
Stirea urmatoare: Irinel Columbeanu si-a petrecut o noapte cu iubita lui Dan Bordeianu »
px

Stiri Asemanatoare

» Răzbunarea chiriaşilor
» Razbunarea contribuabilului: a plătit întreţinerea cu 898 de monede

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox