Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Irinel Columbeanu si-a petrecut o noapte cu iubita lui Dan Bordeianu
Stire din Diverse publicata in 09 Mar 2009.

Sambata noaptea, omul de afaceri Irinel Columbeanu a iesit in oras sa se distreze fara sotia sa, Monica Columbeanu. Dupa un scurt popas la un local din Dorobanti, el s-a oprit intr-un club de noapte din Capitala, de unde a mai iesit de abia la cinci dimineata, dupa ce petrecuse cateva ore in compania unei frumoase tinere, pe nume Monica, care acum un an era iubita actorului Dan Bordeianu.
Venirea primaverii i-a starnit cheful de viata lui Irinel Columbeanu. Dupa o perioada in care a absentat de pe scena mondena a Capitalei, fiind si in perioada de doliu dupa moartea mamei sale, miliardarul a prins din nou gustul iesirilor in cluburile de noapte. Sambata noaptea, omul de afaceri s-a aflat intr-o astfel de dispozitie si a iesit sa faca un tur prin Bucuresti, neinsotit insa de partenera sa de viata, Monica, asa cum se poate observa din imaginile surprinse de paparazzii Cancan.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Răzbunarea femeii de silicon
Stirea urmatoare: Miss Playboy a ramas fara carnet, din cauza alcoolului »
px

Stiri Asemanatoare

» Si-a petrecut noaptea la prietenul iubitului ei
» Moni si-a petrecut noaptea cu regizorul
» Iri a impartit, o noapte, canapeaua cu o blonda
» Irinel Columbeanu a trecut la «maşină de criză»

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox