Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Filosoful pervers loveste din nou!
Stire din Diverse publicata in 28 Mar 2009.

In trecut, Gigi si consoarta sa au postat pe blog poze in care cei doi isi afisau “iubirea”, in pielea goala, pe litoral. Blogul putea fi accesat de studenti, direct de pe site-ul facultatii. Pasiunea profului de filosofie pentru sexualitate nu s-a limitat, insa, la atat. Sustinand ca elaboreaza, “in gluma”, o analiza a tipurilor de studenti de la filosofie, pe care ii imparte pe “specii”, Stefanov a elaborat adevarate texte filosofice despre preferintele sexuale ale acestora. Potrivit lui Gigi, tipul “filosofului profesionist”, este genul de student care “nu si-a inceput viata sexuala” si care invata repede doar pentru a-si face un CV.
“Invataceii boemi” practica si ei sexul, “dar e foarte probabil fie sa simuleze orgasmul, fie sa fie, oricum, teatrali?. Sexologul Gigi identifica si tipul studentilor “necugetatori” care, spune el, sunt pasionati doar de filme, telefoane mobile, cluburi si sex. “Obiceiurile de imperechere ale celor din aceasta specie sunt complet neinteresante, asa ca nu vor fi descrise aici”, decide proful, de parca ar vorbi despre regnuri animale. Cat despre studentii care pozeaza in personaje culte, Stefanov concluzioneaza savant: “Pot convietui cu boemii si se pot chiar imperechea cu acestia, desi, in secret, se vor dispretui reciproc.”

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « L-au vanat interlopii
Stirea urmatoare: A facut-o “buhaita” pe Simona Patruleasa »
px

Stiri Asemanatoare

» Uraganul Kyle loveşte estul Canadei şi devine furtună tropicală

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox