Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Fostul iubit al Cristinei Rus, arestat in Ucraina
Stire din Diverse publicata in 10 Apr 2009.

Conform portalului ucrainean ua-portal, citat de RIA Novosti, miliardarul basarabean a fost arestat in Ucraina, la Odessa, fiind acuzat de tentativa de lovitura de stat in Republica Moldova. Desi serviciul de presa al Ministerului ucrainean de Interne nu a dezmintit si nici nu a confirmat stirea, procurorul general al Republicii Moldova, Valeriu Gurbulea, citat de Interfax, a declarat ca s-a adresat Ucrainei, cerand extradarea lui Gabriel Stati.
In urma cu o zi presedintele Voronin declarase intr-o intalnire cu activisti ai Partidului Comunist ca, potrivit datelor organelor competente, actiunile de protest de la Chisinau au fost sponsorizate de omul de afaceri Gabriel Stati, fostul iubit al romancei Cristina Rus: “Stim cine sunt cei care au finantat totul. Ca, de exemplu, Gabriel Stati, care deja a parasit tara in trei masini blindate si insotit de 10 bodyguarzi”. Tot miercuri liderul crestin-democratilor moldoveni, Iurie Rosca, afirma ca printre atacatorii de marti de la sediile Presedintiei si Parlamentului au fost recunoscuti si “sportivii lui Stati”, referindu-se la faptul ca afaceristul basarabean este si presedintele Uniunii Internationale a Tineretului si al Federatiei de Lupte Internationale “Voievodul”. Ieri, in Chisinau, birourile Stati Holdings au fost perchezitionate ore in sir de politie.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Arestata dupa ce a nascut
Stirea urmatoare: Fumeaza trabucuri primite de la ginerele sau »
px

Stiri Asemanatoare

» Tolea, arestat in studiourile Antenei 1
» Adi Bucur, arestat în Mexic
» Directorul Centralei Turceni a fost arestat
» Arestat fără permis de conducere… a 61-a oară
» În zece ani, un poliţist şi-a arestat 48 de rude..
» Victor Atanasie Stănculescu a fost arestat şi dus la Poliţia Capitalei
» Rapperul Kanye West, arestat după o altercaţie cu paparazzi
» Radovan Karadzici a fost arestat
» Fiul lui Gaddafi – arestat in Elvetia, pentru violenta

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox