Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Galaţi: Nervi şi leşinuri la coadă la BEJ
Stire din Diverse publicata in 23 Nov 2009.

Zeci de preşedinţi ai secţiilor de votare din municipiul şi judeţul Galaţi au făcut noapte albă, aşteptându-şi rândul pentru a preda sacii cu buletinele de vot la Biroul Electoral Judeţean (BEJ).

Din cauza oboselii acumulate, doi preşedinţi ai secţiilor de votare din judeţul Galaţi au leşinat, fiind chemată salvarea, prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Echipajul medical de pe ambulanţă i-a acordat primul ajutor, la faţa locului, unei femei, în vârstă de 68 de ani. Cea de-a doua victimă, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a făcut o criză de epilepsie, fiind transportat la Spitalul Judeţean ‘Sf. Apostol Andrei’, la secţia Neurologie, a declarat şeful Serviciului de Ambulanţă a Judeţului Galaţi, Mihai Polinschi.

Conform organizării prefecturii, preşedinţii secţiilor de votare aşteaptă cu buletinele de vot în sala de spectacole a Treatrului Dramatic Fani Tardini, care se află vizavi de sediul BEJ, din incinta Prefecturii Galaţi.

Sursa: Rompres

Veniţi cu sacii cu voturi de astă noapte, de la ora 2.30 sau 3.30, preşedinţii secţiilor de votare sunt obosiţi, spun că nu au mai dormit de peste 24 de ore şi reclamă ritmul lent cu care lucrează cei din BEJ.

În plus, buletinele de vot din comunele din judeţul Galaţi au fost aduse la BEJ cu microbuzele şcolare.

În prezent, în apropierea prefecturii Galaţi sunt parcate în jur de 16 microbuze şcolare din localităţile Nicoreşti, Negrileşti, Priponeşti, Piscu, Cosmeşti, Suceveni, Pechea, Cerţeşti, Corod, Valea Mărului, Buciumeni, Rădeşti, Cavadineşti, Munteni şi Cudalbi.

În acest timp, elevii din aceste comune care ar fi trebuit să ajungă la şcoală cu microbuzele şcolare au mers la clase cu alte autovehicule sau s-au deplasat pe jos, câte 3 – 4 km, iar unii din ei chiar nu au mai venit la ore.

Prefectul judeţului Galaţi, Cosmin Păun, a declarat că nu este răspunderea prefecturii faptul că buletinele de vot sunt preluate greu, de membrii BEJ. În plus, reprezentantul Guvernului în teritoriu a refuzat să comenteze situaţia microbuzelor şcolare, care au transportat la Galaţi buletinele de vot, în loc să ducă elevii la şcoală.

Sursa: Rompres

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Mehedinţi: Aproape 100 de sesizări privind nereguli electorale, neconfirmate
Stirea urmatoare: BEC: Trei judeţe au centralizat integral datele de la referendum »
px

Stiri Asemanatoare

» Mircea Cosma (PSD Prahova): Rezultatul final pe care îl va obţine Mircea Geoană va fi mai bun
» Băsescu, votat de 94,8% dintre cetăţenii români din R. Moldova
» Antonescu: Liberalii şi social-democraţii au reuşit să dea un nou preşedinte al României
» Călăraşi: Deputatul PSD Ioan Damian consideră că votul de astăzi este cronica unui deces politic
» Geoană: Prezenţa mea la sediul PNL, un gest de istorie
» Băsescu a câştigat alegerile în judeţul Covasna, relevă numărătoarea paralelă a PD-L
» MAE: Peste 42.000 de români au votat în Italia
» Enel dezminte zvonurile privind provocarea deliberată de pene de curent în Bucureşti
» Mircia Gutău (PD-L) aşteaptă numărătoarea finală a voturilor
» Ion Câlea (PSD Vâlcea): Băsescu este lipsit de fair-play politic

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2022 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox