Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Mircea Cosma (PSD Prahova): Rezultatul final pe care îl va obţine Mircea Geoană va fi mai bun
Stire din Politica publicata in 06 Dec 2009.

Preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, a declarat că rezultatul final pe care îl va obţine Mircea Geoană va fi mai bun decât cel anunţat de sondajele de opinie la ieşirea de la vot.

Cosma susţine că rezultatele ‘arată o stare de fapt, o stare de voinţă a poporului român, având în vedere ceea ce s-a întâmplat în ultimii cinci ani, poporul român caută normalitatea’ subliniind că rezultatele sunt strânse şi că prahovenii au venit la vot în număr foarte mare.

‘Nu putem abandona România, lăsând-o pradă nemuncii şi asistenţei sociale. Trebuie să facem din România o ţară prosperă, cu cel puţin 6,5 milioane de salariaţi, care să reuşească să echilibreze atât efectele sociale, cât şi bugetele de dezvoltare’ a mai precizat Cosma.

Referitor la alianţa cu PNL, liderul PSD Prahova a afirmat că, dacă se va reuşi prin această alianţă cu liberalii să fie înlăturate efectele crizei şi să fie relansată economia ’se va putea ieşi cu bine din această încleştare în care a fost prins poporul român’.

Liderul social-democraţilor prahoveni s-a declarat mulţumit de rezultatele obţinute în Ploieşti, precizând că după numărătoarea paralelă la peste 20 de secţii din municipiu, unde PSD nu a câştigat niciodată alegerile, Mircea Geoană este câştigător la diferenţe mici în toate secţiile, recunăscând aportul pe care l-au avut liberalii pentru obţinerea acestor rezultate.

În faţa sediului PSD Prahova se strânseseră, după anunţarea rezultatelor sondajelor de opinie, câteva zeci de simpatizanţi, dar Mircea Cosma a anunţat că nu va fi nicio manifestare publică pentru că se va lucra în primul rând la încheierea numărătorii paralele a voturilor.

Preşedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, s-a declarat, la rândul său, mulţumit de rezultatele primite din primele secţii care le-au transmis, dar a subliniat că este un rezultat aşteptat, normal şi nu vor fi manifestări de stradă pentru că trebuie să se intre în starea de normalitate şi în caz de victorie.

La sediul PD-L Prahova nu s-au făcut declaraţii de presă, Roberta Anastase anunţând că, datorită rezultatului strâns dintre cei doi candidaţi, se va face mai întâi numărătoarea paralelă a voturilor şi apoi se vor face declaraţii publice.

Potrivit rezultatelor anunţate de BEJ Prahova, prezenţa la vot în cele 719 secţii din judeţ a fost de 62,05%, iar în cele 106 secţii speciale s-au prezentat la urne 23.537 de alegători.

Sursa: Agerpres

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Băsescu, votat de 94,8% dintre cetăţenii români din R. Moldova
Stirea urmatoare:
px

Stiri Asemanatoare

» Geoană le-a solicitat sprijinul sindicaliştilor pentru turul II al prezidenţialelor
» Gorj: Mircea Geoană a obţinut 37,2% în judeţ
» Antonescu: Liberalii şi social-democraţii au reuşit să dea un nou preşedinte al României
» Călăraşi: Deputatul PSD Ioan Damian consideră că votul de astăzi este cronica unui deces politic
» Estimări exit-poll la ora 21.00
» Mircea Geoană, la sediul PNL
» Năstase: Trebuie să vedem ce se va întâmpla cu procesele verbale, PD-L va încerca diverse manevre
» Puşcaş (PSD): Într-o ţară democratică rezultatul alegerilor trebuie recunoscut de toată lumea
» Antonescu:Acordul cu PSD este benefic pentru România
» Geoană: Acordul PSD+PC cu PNL va depăşi cadrul unei înţelegeri politice

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox