Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Năstase: Trebuie să vedem ce se va întâmpla cu procesele verbale, PD-L va încerca diverse manevre
Stire din Diverse publicata in 06 Dec 2009.

Preşedintele Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat (PSD), Adrian Năstase, a declarat duminică seara că potrivit primelor exit-poll-uri România încheie un capitol de istorie, care a însemnat, din păcate, pentru foarte mulţi români un pas înapoi, dar a avertizat că trebuie văzut ce se va întâmpla cu procesele verbale pentru că ‘Traian Băsescu şi PD-L vor continua să încerce diverse manevre’.

‘Au contat foarte mult voturile PNL şi sunt convins că sunt şi alte elemente mai ales că, în această perioadă, adevăratul comportament al lui Traian Băsescu s-a văzut foarte bine. Prea multă violenţă, prea mult scandal. Acum trebuie înapoi, să vedem ce se întâmplă cu procesele verbale pentru că, aşa cum îl cunosc pe Traian Băsescu, probabil că, în timp ce noi stăm şi discutăm despre ce vom face la guvernare, ei vor încerca în acest timp diverse manevre, aşa cum au facut toată ziua de astăzi. Este pentru prima oară când văd aşa ceva în ţară, este de necrezut’, a afirmat Adrian Năstase.

El s-a arătat însă optimist în privinţa revenirii la normalitate. ‘Să revenim la normalitate, să fim optimişti, să reîncepem să fim uniţi şi solidari într-un proiect care să însemne linişte socială, stabilitate politică şi sănătate economică. Este nevoie de schimbare şi încetarea unei perioade de scandaluri. Pentru mine, este o dublă bucurie: este o victorie a echipelor noastre PSD+PC, PNL şi reprezentanţii altor partide. Pentru mine, este şi un moment în care pot să spun că cel care, printr-o fraudă morală imensă, este cel care atunci (n.r. în 2004) a încercat să fraudeze alegerile şi i-a înşelat pe români’, a argumentat Năstase.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a arătat că ar dori să se asigure rezultatul votului pe care l-au dat românii va fi respectat.

‘E foarte clar, trendurile la ora 19,00 erau deja destul de bine cunoscute şi sunt convins că de altfel, la gradul de participare la vot, că rezultatul final va confirma rezultatul exit-pol-urilor. M-aş bucura ca acesta perioadă de cinci ani pe care Traian Băsescu a transformat-o într-un capitol trist de istorie pentru români să se încheie acum. Am o satisfacţie deosebită şi speranţa că putem să fim uniţi, să ne gândim la ceea ce avem de făcut. Rezultatul acesta este foarte important pentru cei care vor sp schimbe ceva în România.

Sursa: Agerpres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Puşcaş (PSD): Într-o ţară democratică rezultatul alegerilor trebuie recunoscut de toată lumea
Stirea urmatoare: Mircea Geoană, la sediul PNL »
px

Stiri Asemanatoare

» Băsescu: O alianţă PSD-PNL riscă să ducă România cu 20 de ani în urmă
» Mircea Cosma (PSD Prahova): Rezultatul final pe care îl va obţine Mircea Geoană va fi mai bun
» Antonescu: Liberalii şi social-democraţii au reuşit să dea un nou preşedinte al României
» Călăraşi: Deputatul PSD Ioan Damian consideră că votul de astăzi este cronica unui deces politic
» Puşcaş (PSD): Într-o ţară democratică rezultatul alegerilor trebuie recunoscut de toată lumea
» Antonescu:Acordul cu PSD este benefic pentru România
» Geoană: Acordul PSD+PC cu PNL va depăşi cadrul unei înţelegeri politice
» Geoană le-a solicitat sprijinul sindicaliştilor pentru turul II al prezidenţialelor
» Arad: Social-democraţii şi liberalii agrează ideea unui viitor parteneriat politic
» Buzău: Primarii liberali vor susţinerea condiţionată a candidatului PSD

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox