Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

I-a iesit sanul din sacou
Stire din Diverse publicata in 18 May 2009.

Modelul britanic Aisleyne Horgan-Wallace si-a aratat fara sa vrea sanii dupa ce nasturii de la sacoul bleu, purtat direct pe piele, au cedat.

Cea mai buna prietena a cantaretei Amy Winehouse, modelul britanic Aisleyne Horgan-Wallace, si-a aratat din nou sanii, doar ca de data aceasta nu a facut-o in vreun pictorial fierbinte realizat pentru vreo revista pentru barbati, ci in plina strada. Starleta, in varsta de 30 de ani, a fost tradata de nasturii de la sacoul bleu, purtat direct pe piele, in timp ce tocmai iesea din clubul londonez “Hippodrome”, unde participase la lansarea volumului autobiografic “Aisleyne: Surviving Guns, Gangs And Glamour”. Aflata in drum spre aeroport, de unde a luat un avion in directia Santa Lucia, unde se afla amica ei, Aisleyne si-a schimbat tinuta buclucasa direct in masina.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Mobila cu cristale swarovsky si poleita cu aur
Stirea urmatoare: Jordan nu a mai facut sex de doi ani »
px

Stiri Asemanatoare

» I-a aratat sanul lui Obama

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox