Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

L-au santajat pe Gigi
Stire din Diverse publicata in 03 Apr 2009.

Va prezentam fotografii in premiera cu persoanele din cauza carora finantatorul Stelei a fost pus sub acuzatia de lipsire de libertate In spatele retinerii cu mare tam-tam a miliardarului Gigi Becali se gasesc trei misteriosi barbati (presupusi hoti de masini), despre care politia a refuzat pana acum, in mod suspect, sa pomeneasca vreun cuvant! Reporterii nostri au descoperit insa o adevarata bomba de presa: cei trei au incercat sa-l stoarca de bani pe Becali, dar, pentru ca nu le-au iesit cartile, au decis sa se razbune, ducandu-se la politie! Inainte sa-l contacteze pe miliardar, denuntatorii au vrut sa ne vanda noua povestea contra sumei de 60.000 de euro.

Practic, Gigi Becali este acum acuzat de lipsire de libertate, dupa o poveste ce priveste furtul uneia dintre masinile lui, mai precis un Mercedes. Inainte sa relatam cum am intrat in legatura cu presupusii hoti si ce am discutat cu acestia, va prezentam mai jos cum s-a intamplat intreaga poveste cu masina furata.
In 26 ianuarie, masina lui Gigi Becali a disparut din fata unui bar din Pipera.
In aceeasi seara, ea a fost recuperata. Potrivit politiei, mai multe persoane angajate de Gigi Becali i-au identificat pe suspecti, care umblau prin oras cu un alt Mercedes.
Doi dintre barbatii banuiti de furt au fost urmariti o vreme cu un Jeep prin oras, dupa care masina lor a fost izbita de Jeep si proiectata intr-un stalp.
Suspectii au iesit din masina si au incercat sa fuga. Politistii sustin ca unul dintre ei a fost impuscat insa in picior de oamenii lui Becali, s-a prabusit, dupa care ar fi fost bagat in portbagajul Jeepului. Speriat, celalalt pasager al Mercedesului s-a predat si a fost luat si el pe sus. Amandoi au fost dusi la un bar de langa sediul PNG din Pipera.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Costi Ioniţă a rămas pieton
Stirea urmatoare: “M-a batut cu masa de calcat” »
px

Random Posts

» Posibil atentat asupra autocarului PSD
» Mădălina Manole, mămică de băiat la 41 de ani!
» S-au despartit inaintea nuntii!
» Pretinde ca este fata lui Mel Gibson
» Preşedintele Franţei în vizită oficială în România, luni
» S-au tatuat în chiloţi!
» Turiştii ungari vor putea călători în SUA fără vize în următorarele câteva luni
» Presa britanică vehiculează informaţii de acum 20 ani privind situaţia copiilor din
» Proiectul Academiei de Tenis “Ilie Năstase” susţinut în Senat
» Tiriac jr isi ascunde aici iubita gravida

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox