Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Manele pe frecventa aviatiei, difuzate de un radio pirat
Stire din Diverse publicata in 25 Jan 2008.

Poliţiştii dâmboviţeni au descoperit în comuna Corneşti un radio pirat, intitulat Extasy, care difuza manele pe o frecvenţă a aviaţiei, transmite corespondentul ROMPRES. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa şi specialişti ai Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei Bucureşti au descins la domiciliul unei familii din comuna Corneşti, în baza unei autorizaţii de percheziţie, deoarece existau indicii că la această familie funcţionează un post de radio pirat.

”Nu era prima dată când la familia aceasta s-a făcut percheziţie pentru identificarea unui post de radio pirat. Este o tradiţie, având în vedere că până în prezent, din cei patru membri ai familiei, trei au dosare penale pentru comiterea infracţiunii de emitere de programe radio fără licenţă audiovizuală” – a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Pamela Ropotan.

Poliţiştii au stabilit că cel care emiterea programe radio pirat este chiar mezinul familiei, în vârstă de 22 de ani.
În camera acestuia a fost identificată toată aparatura folosită pentru transmiterea de programe radio pirat, respectiv, un laptop, un emiţător, două surse de alimentare, un microfon şi alte obiecte, toate în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

”În momentul în care poliţiştii şi specialiştii în comunicaţii i-au întrebat pe membrii familiei de ce continuă să desfăşoare astfel de activităţi, mai ales că până ieri doi dintre ei aveau dosar penal, cu toţii au motivat că li se pare că fac un lucru mirific şi că este inegalabil sentimentul să te auzi vorbind la radio, te simţi important şi ai impresia că eşti respectat de toată lumea”, a spus purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa.

Sursa: ROMPRES

px
px

Etichete: , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sute de straini stabiliti in judet dupa aderarea la UE
Stirea urmatoare: Principalele recomandari pentru populatie în caz de gripa »
px

Stiri Asemanatoare

» Dâmboviţa: Prins de poliţie că oferea mită electorală
» Dâmboviţa: Minor, prins că a votat
» Posturile locale de radio şi TV cer candidaţilor între 3 lei şi 5.000 de euro
» Almanah ‘Radio România 80: 1928 – 2008′
» ProFM Rock – un nou radio online
» Radioul Public va inaugura un nou post de ştiri
» Firme de deszăpezire amendate
» Număr mare de viroze in Dambovita

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox