Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Maria Marinescu se casatoreste cu ex-iubitul Andreei Raicu
Stire din Diverse publicata in 18 Mar 2009.

Creatoarea de moda se pregateste, in mare secret, de cea de-a doua cununie civila din viata sa, eveniment despre care Cancan a aflat ca va avea loc sambata acesta, la Primaria Sectorului 1.
Dupa o perioada de tacere, in care nu s-a mai auzit mai nimic despre viata tumultuoasa a Mariei Marinescu, aceasta revine in forta in atentia publicului, cum altfel decat printr-o casatorie. Alesul… nimeni altul decat Frank Colin, francezul cu care acesta s-a logodit de curand si, totodata, cel care se pare ca, in trecut, a avut o relatie cu Andreea Raicu. De-a lungul vremii, ca o ironie a sortii, cele doua vedete au schimbat intre ele aceeasi parteneri, printre care se numara fotbalistul Cristi Chivu si Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile. Pana una alta, in ciuda destinelor incrucisate ale celor doua dive, Maria a decis sa-si mai incerce inca o data norocul, dar de aceasta data cu un om de afaceri de origine franceza. Pregatirile se desfasoara conform programului stabilit, insurateii urmand sa semneze actul oficial sambata dupa-amiaza, in fata primarului Andrei Chiliman, edilul de la Sectorul 1. Surse demne de toata increderea ne-au declarat ca designerul i-a cerut special viitorului sot sa angajeze o firma de paza care sa le asigure intimitate pe drumul si in curtea Casei de Casatorii.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Mihaela, acuzata de furt
Stirea urmatoare: A lasat-o insarcinata si refuza sa o ia de nevasta »
px

Stiri Asemanatoare

» Aşa a fost la nunta Mariei Marinescu
» Aici s-a distrat la nuntă Maria Marinescu
» Maria Marinescu se va muta definitiv la Paris
» Maria Marinescu face nuntă la castel în Franţa
» Maria Marinescu face nuntă cu 350 de invitaţi
» Maria Marinescu imparte rujul cu Frank
» Maria Marinescu, în rochie de 3.000 €
» La 82 de ani, se casatoreste a unsprezecea oara
» Mark Wahlberg se căsătoreşte

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox