Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Maria Marinescu imparte rujul cu Frank
Stire din Showbiz publicata in 27 Mar 2009.

Maine se implineste o saptamana de cand Maria Marinescu a facut pasul cel mare si a devenit doamna Colin. De data aceasta a facut-o din dragoste, iar interviul pe care l-a acordat matinalilor Semen si Ivan la Radio Pro FM o demonstreaza cu varf si indesat, daca mai era nevoie. Maria a marturisit ca-si considera sotul un tip extrem de romantic. Iar cand spune asta se bazeaza pe gesturile lui. “Este foarte romantic. Cele mai frumoase cadouri sunt cele scrise pe oglinda dimineata. Scrie lucruri frumoase in franceza… cu rujurile mele”, a povestit Maria, jubiland. In loc sa se supere ca Frank ii consuma rujurile, aceasta ii premiaza ingeniozitatea. Genul acesta de “apucaturi” le-a avut la un moment dat si Andreea Mantea, care de Sfantul Valentin i-a acoperit iubitului masina cu mesaje de dragoste scrise cu rujul.
In ceea ce o priveste pe Maria, ceea ce o bucura cel mai mult este, culmea!, nationalitatea lui Frank. Pesemne dezamagirile traite alaturi de barbati romani i-au starnit o serie de prejudecati. “Nu vreau sa generalizez, dar sunt un pic mitocani. Cred ca ati observat si voi cum se poarta acesti barbati cu bani cu iubitele lor, parca sunt sclave”, a explicat fericita doamna Colin. Pe Frank l-a cunoscut in urma cu doi ani la o petrecere organizata de Amalia si Ilie Nastase. Legatura a fost reluata in octombrie. Cine a facut primul pas, greu de spus. “El considera ca a pus mana pe mine, nu eu pe el”, sustine, amuzata, Maria.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Cele mai frumoase politiciene
Stirea urmatoare: Roxana Ionescu va spala masini »
px

Stiri Asemanatoare

» Aşa a fost la nunta Mariei Marinescu
» Aici s-a distrat la nuntă Maria Marinescu
» Maria Marinescu se va muta definitiv la Paris
» Maria Marinescu face nuntă la castel în Franţa
» Maria Marinescu face nuntă cu 350 de invitaţi
» Maria Marinescu, în rochie de 3.000 €
» Maria Marinescu se casatoreste cu ex-iubitul Andreei Raicu

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox