Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Misterul miliardarului care ucide manechine!
Stire din Diverse publicata in 12 May 2009.

Primele informatii legate de acest caz stupefiant au aparut cu o luna in urma, mai exact la mijlocul lunii aprilie. Atunci, o fata, angajata a unei agentii de fotomodele, a marturisit reporterilor CANCAN ca mai multe colege de breasla ar fi disparut si ca politia ar fi intrat pe fir. Mai mult, respectiva sursa – care ne-a cerut tematoare sa nu-i divulgam identitatea – ne-a dezvaluit ca suspiciunile s-au nascut in momentul in care un alt manechin a decis sa rupa tacerea. Fata a marturisit ca, prin luna februarie, corpul i-a fost invadat de niste pete ciudate. Ea s-a dus la spital pentru un consult, iar medicii au avertizat-o ca este vorba de o boala rara de piele, de care, de obicei, sufera persoanele ce intra in contact cu cadavre.
Respectiva tanara le-a spus medicilor ca petele i-au aparut dupa ce s-a sarutat cu un miliardar pe care il cunoscuse intr-un club celebru din Capitala. De aici, informatiile au inceput sa circule ca intr-un malaxor. Reporterii nostri au declansat verificarile pe marginea acestui caz, iar mai multe persoane ne-au confirmat ca au auzit povestea si ca presupusul miliardar ar ascunde mai multe cadavre la el acasa. Toti s-au ferit insa sa faca vreo declaratie publica. Dupa o perioada de aproape trei saptamani in care povestea s-a raspandit in intreaga lume mondena, zilele trecute, un bodyguard de la clubul pe care miliardarul l-ar frecventa in fiecare weekend ne-a spus ca ucigasul de manechine ar mai fi facut o victima si ca, astfel, numarul acestora ar fi ajuns la 13! Povestea bantuie, asadar, cercurile din showbiz, iar elucidarea ei este, inca, departe.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Dezmat la Expozitia Erotica de la Miami
Stirea urmatoare: I-a cerut vanzatoarei sa-i scoata penisul din manson »
px

Stiri Asemanatoare

» Ii face un mostenitor miliardarului englez

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox