Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Ii face un mostenitor miliardarului englez
Stire din Showbiz publicata in 05 Apr 2009.

Vacanta de Craciun pe care Loredana si Oliver au petrecut-o impreuna a avut consecinte neasteptate. Cateva saptamani mai tarziu, blonda a aflat ca este insarcinata si a avut surpriza ca iubitul ei englez sa primeasca vestea cu un entuziasm debordant. Din acel moment, cantareata si miliardarul asteapta cu nerabdare sa devina parinti. Desi lucrurile par sa se aseze in viata lor, Loredana si Oliver nu se grabesc sa respecte ordinea traditionala a lucrurilor sarind peste oficializarea relatiei. Apropiati ai viitoarei mamici sustin ca, in momentul in care a aflat de copil, englezul a adus in discutie casatoria, insa, in cele din urma, au decis sa mai astepte. In acest moment, prioritatea este sarcina Loredanei si felul in care decurge ea.
Surse din preajma blondei sustin ca aceasta isi doreste cu ardoare un baiat. Desi este in luna a patra, cand in mod normal sexul copilului se poate vedea la ecograf, Loredana nu a reusit inca sa afle aceasta informatie, dar nu va mai trece mult pana va stii daca este fata sau baiat.
In acest moment, cantareata se afla in Romania, in ciuda insistentelor lui Oliver de a petrece mai mult timp cu el. Se pare ca Loredana a venit in tara pentru a le da personal marea veste parintilor si prietenilor, urmand sa se intoarca in Londra saptamana viitoare, cu putin inainte de ziua ei de nastere (n.r. – pe 17 aprilie, Loredana va implini 25 de ani, cu aproape 13 mai putin decat tatal viitorului ei copil), ca de acolo sa plece pentru urmatoarea jumatate de an la Cannes.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Este “atacat” cu mesaje de amor pe Facebook
Stirea urmatoare: Nicoleta Luciu se plange ca i s-au micsorat sanii »
px

Stiri Asemanatoare

» Misterul miliardarului care ucide manechine!
» Dani Oţil îi face declaraţii Mihaelei pe blog:”E femeia mea. O iubesc”
» Prigoană îi face soacrei injecţii în fund
» Îi face baie fetiţei cu lapte matern

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox