Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

“N-am luat-o de nevasta din cauza trecutului ei!”
Stire din Diverse publicata in 24 Mar 2009.

“Macelaru’” a declarat, pentru CANCAN, ca ar vrea sa se aseze la casa lui, ca se gandeste la casatorie si ca nu se poate insura cu Eva Kent pentru ca blonda a avut o viata mai zbuciumata si o istorie presarata cu picanterii. “Am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac niste lucruri mai serioase, poate sa ma insor, sa ma asez la casa mea, sa-mi caut o fata pentru asa ceva. I-am spus Oanei ca am petrecut o perioada frumoasa impreuna. Nu mai sunt cu ea de peste o saptamana, fiecare isi vede de viata lui. Am considerat ca este un suflet deosebit, dar nu pot sa ma insor cu ea pentru ca a avut o viata si o istorie. Are un trecut”, a declarat fostul iubit al Oanei Oprea. Acesta a mai spus ca, si-asa, a stat cu Eva mai mult decat se astepta la inceput. “A insemnat ceva pentru mine fata, dar e timpul sa ma duc spre ceva mai serios. Si relatia cu ea era stabilita pe o anumita perioada, nu ma pot inchipui luand-o de sotie. Am ajuns la concluzia ca am avut experienta asta cu Oana, acum e momentul sa ma duc spre ceva mai serios”, a mai marturisit “Cata Macelaru?”.
Despre despartirea care s-a produs in urma cu o saptamana, “Macelaru?” a negat ca ar fi lovit-o pe Oana, asa cum il acuzasera persoane din anturajul sau: “Am avut o discutie civilizata, decenta, nu am lovit-o niciodata si ne-am despartit amiabil, am ramas amici”.

Pe laeg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Cristian Cioaca are un BMW X5
Stirea urmatoare: Azi începe procesul pentru custodia lui Ayan »
px

Stiri Asemanatoare

» Nu-si ia amanta de nevasta
» Laurette, în Salvare din cauza lui Ogică
» Reprofilată din cauza crizei! De la bancă, goală la bară!
» Dureri de cap şi de spate din cauza sutienului
» Cod Portocaliu în nordul Chinei, din cauza secetei
» Constanţa: Porturi închise din cauza furtunii
» Din cauza divorţului, cere rinichiul donat înapoi

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox