Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Peste 1.000 de jandarmi mobilizaţi pe timpul Bacalaureatului
Stire din Diverse publicata in 23 Jun 2008.

Peste o mie de jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona instituţiilor de învăţământ preuniversitar de pe întreg teritoriul ţării în perioada Bacalaureatului, care se va desfăşura în zilele 23 iunie-9 iulie, informează un comunicat transmis, duminică, ROMPRES.
Jandarmii vor fi prezenţi la 402 centre de examinare, 134 centre de evaluare şi la 18 centre de rezolvare a contestaţiilor, pentru a ţine legătura cu reprezentanţii instituţiilor şcolare, în vederea soluţionării imediate a oricăror incidente legate de ordinea publică.
Totodată, ei vor asigura paza şi securitatea lucrărilor pe timpul transportului la centrele de evaluare şi de rezolvare a contestaţiilor, precum şi paza permanentă a centrelor de corectură, iar la solicitarea inspectoratelor şcolare, protecţia membrilor comisiilor de corectare.
Pentru sesizarea oricărei probleme, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţă 112, arată comunicatul citat.
Absolvenţii de liceu vor începe luni examenul de bacalaureat cu proba orală la Limba şi literatura română, potrivit calendarului Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.
Anul acesta s-au înscris pentru a susţine examenul de bacalaureat la sesiunea iunie-iulie aproximativ 230.000 de absolvenţi care sunt repartizaţi în 674 centre de examen.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Realitatea virtuală în psihoterapie, metodă aplicată la Universitatea Babeş-Bolyai
Stirea urmatoare: Comisia de petiţii a PE vine la Bucureşti pentru taxa de primă înmatriculare »
px

Stiri Asemanatoare

» Jandarmii în campanie de donare de sânge
» Promovabilitatea de 99,65% la proba orală de limba modernă
» Eleganţă de top
» Gemeni la dublu
» Poliţia pe ulei
» Carla Bruni-Kennedy
» Internetul îngraşă
» Moarte înscenată
» Beţie la înălţime
» Turism şi flăcări


O opinie pentru "Peste 1.000 de jandarmi mobilizaţi pe timpul Bacalaureatului"

  1. Peste 1.000 de jandarmi mobilizaţi pe timpul Bacalaureatului | Bacalaureat | Invatamant si Educatie Peste 1.000 de jandarmi mobilizaţi pe timpul Bacalaureatului | Bacalaureat | Invatamant si Educatie June 25th, 2008 at 10:42 pm

    [...] toata stirea pe stiri itbox Categoria: BacalaureatEtichete: BacalaureatArticol adaugat pe June 25th, 2008 la ora 10:42 pm. [...]


Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox