Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Pizza cu sarmale de la Jerry’s
Stire din Diverse publicata in 26 Nov 2008.

Jerry’s Pizza, numărul 1 în livrări de pizza la domiciliu, lansează în premieră absolută Pizza cu Sarmale. Noul produs este disponibil de astăzi în toate cele 7 locaţii Jerry Pizza din Bucureşti.

Aceasta idee originală pe care a avut-o Jerry – Alfred Dauteuil, General Manager al lanţului Jerry’s Pizza – a pornit de la premisa că două produse atât de populare în rândul consumatorilor, puse împreună, ar trebui să dea naştere unui produs senzaţional. Pizza cu Sarmale va încânta gusturile consumatorilor şi va conţine următoarea combinaţie de toppinguri: sarmale, porumb, ardei iute, ceapă şi seminţe de mărar.

Căutam o combinaţie unică, deosebită pentru o nouă pizza, iar ideea Pizzei cu Sarmale era de ceva vreme în mintea mea. Mi-am dat seama că în România, în perioada Crăciunului, toată lumea se gândeşte la sarmale. Când am propus ideea, majoritatea au avut avut o rectie de surpriză, dar nu neapărat pozitivă “… Pizza cu sarmale! …în niciun caz!”. Însă, după ce au încercat-o feţele lor s-au luminat şi următoarea replică a fost: “Hei! E chiar foarte bunăl!” Se pare că a fost nevoie de cineva înnebunit după sarmale dar şi după pizza pentru a le pune împreună. Uneori lucrurile care ni se par cele mai ciudate chiar se dovedesc a fi cele mai bune”, a declarat Jerry (Alfred Dauteuil, General Manager al lanţului Jerry’s Pizza).

În varianta de 30cm, Pizza cu Sarmale costă 27.75 lei, iar ingredientele folosite provin de la furnizorii locali ai Jerry’s Pizza. Pizza cu Sarmale a fost gândită iniţial ca o apariţie specială de sărbători, totusi succesul produsului ar putea determina rămânerea acestuia permanent în meniu.

px
px

Etichete: , , , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Frunda: În următorii ani trebuie să dobândim autonomie culturală şi teritorială
Stirea urmatoare: Pachete de relansare economică adoptate de statele membre UE »
px

Random Posts

» Loredana Groza lansează un album nou de ziua ei
» Guvernul aproba reducerea taxei auto la masini second-hand
» Romania repara relatiile dintre Belgrad si Bruxelles
» Gărzi pentru Cleo
» Botoşani: Accident de muncă la barajul de la Stânca
» Parlamentarii au început dezbaterile asupra bugetului de stat
» Dalai Lama, în Japonia
» Festivalul de proiecţii arhitecturale Urban Art
» Previziuni sumbre privind foametea în lume
» Biletele pentru concertul Tiesto s-au pus în vânzare

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox