Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Politist filmat in timp ce fura din magazin
Stire din Diverse publicata in 02 Apr 2009.

Cei doi politisti au luat tonerul de pe raft, i-au scos sistemul de siguranta, apoi au incercat sa iasa din magazin. Culmea tupeului, politistul era imbracat chiar in uniforma de serviciu, sub care a ascuns marfa furata. Protagonistii sunt agentul de politie Constantin Iscu, de 29 de ani, adjunctul sefului de post din comuna Traian, si Neculai Balaita, de 30 de ani, politist comunitar in comuna invecinata, Secuieni.
Fara sa banuiasca macar o clipa ca sunt filmati cu o camera de supraveghere, cei doi si-au facut de lucru pe langa raionul de consumabile IT si au inceput sa se uite la fel de fel de articole. Prezenta lor l-a facut atent pe supraveghetorul de la monitor, care i-a filmat pe cei doi de la inceput pana cand au comis furtul si apoi au incercat sa iasa din magazin fara sa plateasca.
Apoi, el i-a anuntat pe cei de la firma de paza, care l-au perchezitionat pe agentul Constantin Iscu si i-au gasit cartusul. Imediat au fost anuntati colegii sai de serviciu, care i-au condus pe cei doi la politie pentru explicatii. Cazul este cercetat acum de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Marga Barbu a incetat din viata
Stirea urmatoare: Gigi Becali, show de zile mari »
px

Stiri Asemanatoare

» Filmat in timp ce se masturba!
» În zece ani, un poliţist şi-a arestat 48 de rude..

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox