Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Ramona Gabor e smecherita
Stire din Diverse publicata in 13 Mar 2009.

Dupa ce a fost surprinsa in ipostaze mai mult sau mai putin indecente, in cluburi, alaturi de mai multi barbati, Ramona Gabor a schimbat macazul. Tanara a renuntat la escapadele nocturne, dorind brusc sa devina o femeie serioasa, avand ca prioritate proiectele profesionale.
Miercuri seara, sora Monicai a bifat prezentarea de moda “Style Up – Believe in fashion” de la Plaza Romania, care a etalat colectiile disponibile in mallul bucurestean. Dupa ce si-a terminat jobul, Ramona si-a luat din geanta ceasul si un inel, la care renuntase inainte sa iasa pe podium, de teama sa nu le piarda prin culise. Tanara si-a asezat mandra bijuteria pe inelarul mainii stangi, demonstrand astfel ca este implicata intr-o relatie de amor serioasa. Desi colegele ei de prezentare au fost instiintate de “logodna”, Ramona ne-a declarat ca nu este vorba decat despre o pacaleala. “Este un inel primit anul trecut, de Craciun, de la un amic. Nu are nicio semnificatie. Pentru ca vreau liniste si pentru ca nu sunt atrasa momentan de niciun baiat il port ca si cum ar fi un inel de logodna. M-am amuzat, pentru ca toate fetele se interesau in culise de la cine il am, dornice sa stie cu cine m-am logodit.” Planul pus la cale de aceasta a avut efect doar in randul manechinelor, care se intrebau pe la colturi cine este misteriosul barbat din viata Ramonei.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Oana Zavoranu se teme de gura blondelor
Stirea urmatoare: L-a prins cu dadaca in pat »
px

Stiri Asemanatoare

» Ramona Gabor a facut scandal la restaurant

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox