Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Oana Zavoranu se teme de gura blondelor
Stire din Showbiz publicata in 13 Mar 2009.

Sotia lui Pepe a dat pentru prima oara inapoi in fata unei provocari. In urma cu mai bine de o saptamana, producatorii emisiunii “Te pui cu blondele?” au contactat-o pe celebra bruneta si i-au propus sa vina in platou si sa le infrunte pe platinate pentru un premiu de jumatate de miliard de lei vechi, in cazul in care ar fi castigat batalia. Spre surprinderea lor, Oana a cerut un mic ragaz de gandire si a revenit cu un refuz, fara sa dea prea multe explicatii. Sa fi fost blondele cele care au speriat-o sau intrebarile de cultura generala? Mai degraba “tiganeala” dintre concurent si fete. “Nu am vrut sa particip. Sa merg acolo si sa ma injur cu femeile alea? Nu ma injur destul pe tema problemelor mele? Ce rost are sa ma mai injur si pentru audienta??? Am discutat si cu Pepe si nici el nu a fost foarte incantat de idee. M-a sfatuit sa-mi vad de treaba mea, ca am eu destul pe cap”, ne-a povestit Oana, recunoscand ca nu s-ar fi vazut varata in acest “conflict”. Nici premiul nu a convins-o: “Am eu nevoie de banii lor?!”.
In ceea ce priveste chestionarele de cultura generala, sotia lui Pepe ne-a declarat ca, probabil, le-ar fi facut fata, iar daca s-ar fi intamplat sa nu stie un raspuns nu ar fi fost un capat de tara.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Bebelusa Oana ii da lectii Danielei Crudu
Stirea urmatoare: Ramona Gabor e smecherita »
px

Stiri Asemanatoare

» Chef de chef la ziua Oanei Zăvoranu
» Oana Zăvoranu nu se lasă: “Trebuie stârpite nonvalorile!”
» Oana Zavoranu a mai facut o vizita la chirurgul estetician
» Oana Zăvoranu vrea să-şi bage mama la puşcărie
» Oana Zăvoranu
» Oana Zavoranu despre mama ei: “Ii iau tot! Si dintii din gura”
» Oana Zavoranu a “rupt-o” pe manele!
» Rapperul Diddy se teme de degetele de la picioare
» Oana Zăvoranu şi Aurelian Temişan, candidaţi ai PRM în Capitală

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox