Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Oana Zăvoranu nu se lasă: “Trebuie stârpite nonvalorile!”
Stire din Showbiz publicata in 04 Jun 2009.

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi Monica Columbeanu se acutizează pe zi ce trece. Acum, vedeta de la Kanal D este decisă să demaşte şi să “starpească” nonvalorile din showbiz, categorie in care a inclus-o şi pe soţia lui Irinel, cea care a făcut-o să ia foc atunci când a ameninţat-o că ii va scoate emisiunea din grila postului.

“Mă bucur extrem de tare că românii ştiu să discearnă şi că au înţeles că trebuie stârpite nonvalorile, că sunt alături de mine în număr atât de mare, în demersul meu de a termina cu toţi cei care ne invadează ca o molimă. Atât de interesantă va ieşi din această dispută (n.r. – Monica Columbeanu) încât, cu siguranţă, dacă mai are şi doi fani zăpăciţi, i-a pierdut şi pe ăia”, afirmă Querida. Pentru a apărea în emisiunea Oanei, Monica a avut anumite pretenţii financiare, surse din Kanal D spunând că e vorba de 300 de euro. “Dacă-mi cerea mie bani, nu-i primea niciodată. Eventual, eu îi ceream, pentru onoarea de a călca cu 41 al ei la picior prin platoul meu aşa de finuţ şi de elegant. Suma e foarte mare pentru ea, o cheltuială extraordinară, e un efort supranatural pe care l-a făcut emisiunea, nu ştiu dacă ne vom reveni după această pagubă financiară”, mai spune Oana, cu ironie.

Pe larg: libertatea

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Ii cununa cel mai bogat roman
Stirea urmatoare: Sexy-şoferul Monicăi i-a dat papucii iubitei insistente »
px

Stiri Asemanatoare

» Chef de chef la ziua Oanei Zăvoranu
» Oana Zavoranu a mai facut o vizita la chirurgul estetician
» Oana Zăvoranu vrea să-şi bage mama la puşcărie
» Oana Zăvoranu
» Oana Zavoranu despre mama ei: “Ii iau tot! Si dintii din gura”
» Oana Zavoranu se teme de gura blondelor
» Oana Zavoranu a “rupt-o” pe manele!
» Oana Zăvoranu şi Aurelian Temişan, candidaţi ai PRM în Capitală

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox