Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Retea internationala de traficanti de droguri, anihilata
Stire din Diverse publicata in 26 Jan 2008.

O importantă reţea internaţională de trafic de droguri, care acţiona pe filiera Turcia-România-vestul Europei a fost anihilată de ofiţerii antidrog de la Poliţia de Frontieră, cu sprijinul SRI şi al Autorităţii Naţionale a Vămilor, sub coordonarea procurorilor DIICOT.
Potrivit unui comunicat al MIRA, remis vineri ROMPRES, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac au fost descoperite aproximativ 84 kg de heroină ascunse în pereţii remorcii unui automarfar.
Din monitorizarea transportului pe teritoriul României şi în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au identificat trei cetăţeni turci şi trei români implicaţi în activitatea infracţională.
În comunicat se precizează că, în luna noiembrie 2007, poliţiştii de frontieră de la Direcţia de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere – Serviciul de Combatere a Traficului cu Substanţe Interzise, cu sprijinul SRI, au intrat în posesia unor informaţii conform cărora România urma să fie tranzitată de un transport important de heroină, destinat pieţei de desfacere din vestul Europei.
Din investigaţiile efectuate, sub coordonarea procurorilor DIICOT, ofiţerii antidrog au stabilit că drogurile vor fi trimise din Turcia, prin intermediul unei firme de transport marfă, şi vor fi disimulate în caroseria unui mijloc de transport.
Totodată, s-a stabilit că reţeaua este coordonată din Turcia, transportul fiind organizat de şeful filierei, un cetăţean turc în vârstă de 38 ani, sprijinit de alţi conaţionali.
Conform sursei citate, cei trei cetăţeni români, şoferul autocamionului şi cei doi însoţitori, împreună cu cei doi turci sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc şi introducere în ţară de droguri de risc, respectiv complicitate la săvârşirea acestor infracţiuni. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei în cauză riscă pedeapsa cu închisoarea cuprinsă între 10 şi 20 ani.

Sursa: ROMPRES

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « ANT ofera 2.300 de locuri de cazare pentru vacanţa intersemestriala
Stirea urmatoare: Braconaj la capre rosii »
px

Stiri Asemanatoare

» Gorj: Ionel Manţog, anchetat pentru ucidere din culpă
» Două persoane cercetate pentru vot multiplu
» Legalizarea, singura ieşire din războiul drogurilor
» Teroriştii de la Mumbai au folosit droguri pentru a rezista 60 de ore fără somn, mâncare şi apă
» Suceava: Un panou electoral, furat şi aruncat într-un şanţ
» Teleorman: ‘Scriitori’ de mesaje electorale, amendaţi de poliţişti
» Vrancea: Poliţia anchetează şase infracţiuni electorale
» Olt: Incident electoral la Bărăşti
» Olt: Candidat PNL, la Poliţie pentru lipire ilegală de afişe
» Amy Winehouse, nu se poate lasa de droguri

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox