Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Romancele platesc 600 de euro ca sa-si mareasca punctul G
Stire din Diverse publicata in 07 Apr 2009.

Ultima fita a romancelor in materie de excitatie sexuala este marirea punctului G, responsabil pentru declansarea orgasmului. Tot mai multe femei apeleaza la specialistii in medicina estetica, solicitand sa le dea volum acestei zone erogene sensibile, greu accesibila. Dornice sa obtina un orgasm intens, multe dintre tinerele cu varste peste 20 de ani se prezinta la cabinetele medicilor si cer sa le injecteze anumite substante resorbabile menite sa le stimuleze placerea sexuala. “Tehnica de augmentare a punctului G este nedureroasa. Ea se realizeaza sub efectul unei anestezii locale, iar pacienta poate pleca acasa dupa interventie. Pentru injectare, in general, se foloseste o varianta a acidului hialuronic”, ne-a spus dr. Ovidiu Grecu, medic specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Astfel, se obtine o expunere crescuta a punctului G in timpul actului sexual. Interventia estetica aplicata la nivelul organului genital feminin dureaza 10-20 de minute si trebuie repetata la interval de un an.
Fericita “posesoare” a “punctului fierbinte” estetizat poate testa beneficiile interventiei in scurt timp. Viata sexuala se reia dupa numai trei zile de la aplicarea injectiei minune. Tinerele scot, insa, din buzunare sume frumusele pentru performantele din dormitor. Un astfel de tratament costa aproximativ 600 de euro.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « De ce i-a lasat instanta copilul Mihaelei Radulescu
Stirea urmatoare: Si-a inselat iubita in avion »
px

Stiri Asemanatoare

» Platesc 2.000 Euro ca sa-si ingroase penisurile
» Bulgarii plătesc printre cele mai ridicate sume din UE pentru medicamente

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox