Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

S-a excitat pe strada
Stire din Diverse publicata in 23 Mar 2009.

Baiatul legendarului cantaret britanic Rod Stewart, Sean, a fost protagonistul unui incident considerat de-a dreptul vulgar de catre cei care au fost martori. Iesit la plimbare pe Rodeo Drive din Los Angeles, Sean Stewart, in varsta de 28 de ani, a fost tras in poza intr-un moment de intimitate dusa la extrem cu “bijuteriile” sale. Imbracat in blugi si cu un maiou de culoare alba, vorbind la telefon, Sean le-a oferit paparazzilor aflati pe urmele sale o imagine de zile mari. Cum brusc l-a apucat mancarimea in zona intima, Sean n-a tinut cont de faptul ca se afla pe strada si a inceput sa se scarpine sanatos la testicule, desi se afla intr-o zona extrem de circulata.
“Nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut apucandu-se cu mana de “oua” si scarpinandu-se cu putere, desi lumea se uita la el ca la urs. Si-a mangaiat testiculele tot timpul cat a vorbit la telefon si cred ca discutia a tinut vreo zece minute. Poate ca il excitase persoana aflata la celalalt capat al firului, altfel nu-mi explic un gest atat de indecent facut in public”, a povestit unul dintre fotografii care au imortalizat momentul. “Dupa ce si-a terminat conversatia la mobil s-a incheiat si masajul in zona intima, la fel de brusc cum a inceput. Imediat dupa aceea, Sean a intrat intr-un bar, unde si-a comandat o cafea si i-a facut avansuri ospataritei care l-a servit”, a adaugat acesta.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Demi a lesinat de la regim
Stirea urmatoare: Si-a luat vila de 6,5 milioane $ pentru calarie »
px

Stiri Asemanatoare

» Aşa se plimbă Loredana pe stradă!
» Victor Ponta a dormit pe strada, la Paris
» Alearga desculta pe strada
» Circulaţie oprită pe strada Viitorului din Capitală

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox