Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Victor Ponta a dormit pe strada, la Paris
Stire din Politica publicata in 30 Apr 2009.

Victor Ponta si-a sarbatorit majoratul intr-un mod pe care cu siguranta nu-l va uita niciodata. A plecat in directia Franta pentru un schimb de experienta cu liceul si a ajuns sa fuga singur spre Paris. Pana la Frankfurt a mers cu trenul, apoi a luat o masina de ocazie cu ajutorul careia a ajuns pana in nordul Frantei si de acolo, cu un camion, la Paris. Odata ajuns in capitala Frantei, Victor Ponta povesteste ca a dormit timp de o luna in gara, alaturi de boschetari, si a trait cu banii din fisele lasate de francezi in carucioarele de la supermarketuri: “Am reusit sa ma angajez la o benzinarie, unde am lucrat o luna. Apoi am reusit sa obtin un loc de munca la prajit de cartofi intr-un fast-food. De aici am castigat o mie de dolari, cu care am reusit sa inchiriez o camera la ultimul etaj al unui imobil”, isi aminteste zambind ministrul. In Franta a stat timp de aproape sapte luni, perioada in care a facut baie in fantanile arteziene din fata Muzeului Luvru.
A fost o experienta care i-a priit insa, dupa cum recunoaste el insusi. A invatat sa pretuiasca munca si banul castigat cu efort.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Chin, noul prieten al Alessandrei Stoicescu
Stirea urmatoare: Ogica a ajuns marca de blugi »
px

Stiri Asemanatoare

» Aşa se plimbă Loredana pe stradă!
» S-a excitat pe strada
» Alearga desculta pe strada
» Victor Ponta a primit 70.000 de lei la nuntă
» Circulaţie oprită pe strada Viitorului din Capitală

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox