Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Chin, noul prieten al Alessandrei Stoicescu
Stire din Cultura si Media publicata in 30 Apr 2009.

Vedeta Antenei 1 a avut parte de o surpriza de proportii, marti seara, in timp ce transmitea, in direct, promo-ul Observatorului. Fara sa banuiasca nimic din ce i se pregateste, Sandra, care isi serba aniversarea zilei de nastere, s-a trezit “asaltata” in platou, chiar in momentul in care anunta cele mai interesante stiri ale zilei, de gasca colegiilor sai de la “Acces Direct”. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns ca au felicitat-o, la o ora de maxima audienta, in fata intregii tari, acestia i-au daruit stiristei si un catelus de toata frumusetea.
Sandra Stoicescu a fost “victima” unei petreceri surpriza care a avut loc chiar la locul de munca, in fata pupitrului de stiri. Organizatorii, nimeni altii decat colegii sai de trust, cei care, in mare secret, au pus la cale party-ul aniversar, ce, culmea, a fost difuzat “live” la “Acces Direct”, la Antena 1. Si tot atunci, dupa ce i-au cantat “La multi ani!”, acestia i-au daruit, pe langa tortul de martipan in forma de inimioara, un pui de catel Shit-Tzu de numai o luna si 20 de zile. “L-am botezat Chin, la recomandarea crescatorului care mi-a spus ca asa l-a chemat si pe bunicul catelusului meu. Este nascut pe 10 martie si are, deja, pasaport european ca sa pot sa-l iau cu mine cand plec din tara. E foarte cumintel. Mi-a adormit in palma. Am plecat de la redactie si m-am oprit la veterinar sa-i cumpar castronel, mancare, cosulet si lavete, un fel de absorbante speciale pentru nevoile lui. Deoarece Chin este educat si nu face mizerie in casa. Are insa un mic cusur… sforaie ca un catel mare”, a declarat pentru Cancan Sandra Stoicescu.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Milionarul Maurizio Cerasino vrea să o cucerească pe solistă
Stirea urmatoare: Victor Ponta a dormit pe strada, la Paris »
px

Random Posts

» Răduleasca, făcută praf de Ciutacu
» Fotografii uimitoare realizate de NASA arată existenţa unei siluete misterioase pe Marte
» Unirea s-a reorientat! Nu-l mai vrea pe Zicu pentru că e prea scump
» Se poartă GAY în 2009
» Teleorman: 353.200 alegători, aşteptaţi la urnele de vot
» Prezicătoarea Carmen Harra, despre Monica Columbeanu: «Va mai avea un soţ»
» Cel mai mic omagiu adus lui Obama
» Judo – Alina Dumitru, cea mai bună judoka în 2008
» Ne iau impozit si pe cadouri
» Opel Insignia OPC cu 325CP

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox