Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Dragoş Dincă cere lectorului univ. dr. Elena Udrea să respecte legea
Stire din Politica publicata in 11 Feb 2008.

Liberalul Dragoş Dincă, directorul general al Institutului Naţional de Administraţie, a declarat că democrat-liberala Elena Udrea a încălcat legea de patru ori când a devenit lector universitar doctor în cadrul programului de masterat de la Universitatea “Dimitrie Cantemir”, şi i-a cerut să respecte legea, sugerându-i să-şi dea demisia din funcţia respectivă. “Îi cer să respecte legea, pentru că dumneaei dă lecţii de morală, unora şi altora, şi se recomandă drept un mare cunoscător al legislaţiei din România. În cazul său au fost cel puţin patru încălcări de lege. Când vezi că cei şase-şapte ani de muncă ai tăi sunt şterşi cu buretele de o persoană care devine peste noapte lector universitar şi dobândeşte aceeaşi calitate, evident că este revoltător”, a susţinut Dragoş Dincă.

El a menţionat că îi este milă de Udrea, care, în opinia sa, este o “victimă” a actualului sistem de promovare a valorilor. “Personal, nu am nimic cu Elena Udrea şi cu hainele ei. Nu judec oamenii după ţinută. În opinia mea, Elena Udrea este o victimă a sistemului de valori pe care îl avem noi şi a cercurilor în care se învârte dumneaei şi sincer îmi este milă de ea. Probabil că, în aceste cercuri, eşti judecat după caii putere de la maşină, după etichetele hainelor şi, mai nou, după ce ai în CV şi titlurile academice.

Toate acestea poate au determinat-o pe Udrea ca prin orice mijloace să încerce să devină cadru didactic în Universitate, numai că, în această disperare, de a obţine un titlu universitar a uitat să citească cu atenţie legea şi a cam încălcat legea care reglementează modalitatea de dobândire a titlurilor academice”, a arătat Dincă. El a spus că, în calitate de tată, nu doreşte să-şi lase copiii educaţi de astfel de persoane care devin cadre didactice peste noapte.

Dragoş Dincă a susţinut că, în cazul Elena Udrea, pot fi semnalate patru nereguli: prima este acea că, la începutul anului universitar 2007, ea figura în pliantul de prezentare a Masteratului “Integrare Europeană”, deşi la acel moment nu era nici lector universitar, nici doctor în vreo ştiinţă. O a doua neregulă, arată Dincă, ar consta în faptul că Elena Udrea a susţinut concursul pentru obţinerea titlului de lector universitar de abia în ianuarie, el declarând că acest concurs a fost organizat cu dedicaţie pentru Elena Udrea.

A treia neregulă, în opinia lui Dragoş Dincă, este că, potrivit hotărârii Guvernului 404/2006, pot fi cadre didactice la masterat numai acele persoane care deţin titlul ştiinţific de doctor. Ultima neregulă este aceea că prelegerea susţinută de Elena Udrea la concursul de lector a avut ca tematică “Răspunderea administrativ-disciplinară a funcţionarului public”, urmând ca dumneaei să predea la respectiva Universitate cursul de Drept administrativ, deşi aceasta nu a avut niciun fel de activitate didactică şi ştiinţifică în acest domeniu.

El a spus că tabloidele nu pot fi luate în considerare la aprecierea activităţii ştiinţifice şi s-a declarat îngrijorat de viitorul studenţilor şi masteranţilor prin prisma imposturii academice a acestei femei-politician. Dincă a mai spus că ar putea să depună o sesizare penală care să vizeze modul în care a devenit Elena Udrea lector universitar doctor.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Organizaţii ale societăţii civile cer pe altcineva la Justiţie
Stirea urmatoare: România, pe primul loc la Cupa Mondială de Escaladă pe Gheaţă »
px

Stiri Asemanatoare

» Adomniţei a aprobat bugetul destinat perfecţionării cadrelor didactice
» În România nu există tradiţie democratică
» Elena Udrea se lanseaza in moda
» Elena Udrea s-a trezit fara frane
» Elena Udrea are bijuterii de 50.000 de euro
» Criză politică în Kuweit
» Elena Udrea vrea metrou în Drumul Taberei
» Nouă grupare politică anti-UE în Cehia
» Comunicat de presă Elena Udrea
» Radovan Karadzici a fost arestat


O opinie pentru "Dragoş Dincă cere lectorului univ. dr. Elena Udrea să respecte legea"

  1. Emanoil Gheorghe Emanoil Gheorghe February 29th, 2008 at 9:31 pm

    Da..este acelasi Dragos Dinca care si-a inceput campania inainte ca aceasta sa fie legalizata. Pe site-ul http://www.dragosdinca.ro acesta isi face campanie care pune intr-o lumina proasta actuala conducere de la primaria sectorului 2. De asemenea el afirma faptul ca a vizitat mai multe licee, printre care si Colegiul National “Cantemir-Voda”, fapt contestat de consiliul administrativ al liceului.


Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox