Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Elena Udrea s-a trezit fara frane
Stire din Politica publicata in 11 Apr 2009.

Ministrul Turismului a tras o mare spaima joi, cand, pe drum fiind, a famas fara frane. Ea sustine ca masina pe care o foloseste in interes de serviciu, un Audi A6 inchiriat de la RAAPPS, este nesigura si ii pune viata in pericol din cauza defectiunilor repetate.
“Masina de serviciu (Audi A6) inchiriata de la RAAPPS imi pune viata in pericol. Joi, la intoarcerea din Giurgiu, a ramas fara frane, punandu-mi viata in pericol”, a declarat Elena Udrea. E a doua oara cand masina cu pricina o sperie de moarte pe Elena Udrea, despre care stim ca nu se sperie din orice. “In urma cu o luna am ramas in pana pe Autostrada Soarelui. Era furtuna si norocul meu a fost ca tocmai trecea domnul George Copos pe langa noi si m-a luat cu masina lui pana la mare”, a mai spus ministrul. Evenimentul la care a facut referire a fost surprins si redat in paginile ziarului de paparazzii CANCAN chiar in ziua in care s-a produs.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Un roman Si-a “dotat” masina cu Testicule
Stirea urmatoare: Monica Anghel isi schimba meseria »
px

Stiri Asemanatoare

» Elena Udrea se lanseaza in moda
» Elena Udrea are bijuterii de 50.000 de euro
» Elena Udrea vrea metrou în Drumul Taberei
» Comunicat de presă Elena Udrea
» Dragoş Dincă cere lectorului univ. dr. Elena Udrea să respecte legea

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox