Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Sălaj: Traian Băsescu s-a impus în judeţ, conform numărătorilor paralele
Stire din Diverse publicata in 23 Nov 2009.

Candidatul PD-L la alegerile prezidenţiale, Traian Băsescu, şi-a adjudecat cel mai mare număr de voturi în Sălaj, conform numărătorii paralele a voturilor făcută atât de democrat liberali, cât şi de social democraţi.

‘După numărarea paralelă a buletinelor de vot, în 348 din cele 358 de secţii de votare din judeţ, Traian Băsescu a obţinut circa 30% din voturi, Mircea Geoană 26% iar Kelemen Hunor şi Crin Antonescu circa 16%’, a precizat Lucian Bode, preşedintele PD-L Sălaj.

‘Sunt extrem de mulţumit de rezultat. Este pentru prima dată când Sălajul este cu adevărat ‘portocaliu’. Printre elementele care au dus la acest rezultat se numără mobilizarea exemplară a tuturor militanţilor PD-L şi a structurilor locale ale partidului, dar şi vizita lui Traian Băsescu în judeţ’, a spus Lucian Bode.

În ceea ce priveşte tutul al II-lea al alegerilor prezidenţiale, Bode apreciază că Traian Băsescu rămâne favorit, în condiţiile în care electoratul de dreapta îl va vota.

‘Nici un militant de dreapta nu va vota un candidat al stângii, în ciuda a ceea ce spun liderii de partid’, a conchis liderul PD-L Sălaj.

Pe de altă parte, deşi recunoaşte faptul că PD-L a obţinut mai multe voturi în judeţ, Tiberiu Marc, preşedintele PSD Sălaj se declară mulţumit de rezultatele locale ale scrutinului de duminică, în ceea ce priveşte voturile primite în Sălaj de Mircea Geoană. Liderul social democraţilor din Sălaj crede însă că numărul celor ce au votat la secţiile speciale, de peste 5.000 de persoane, este mare şi lasă loc suspiciunilor privind fraudele electorale.

Potrivit datelor centralizate de Biroului Electoral Central, în Sălaj au participat la vot, la alegerile prezidenţiale, 54,56% din totalul de 203.114 de alegători înscrişi în listele electorale permanente.

Sursa: Rompres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Traian Băsescu, preferat de electoratul din Ilfov
Stirea urmatoare: BEC, rezultate parţiale ora 11,00: Băsescu – 32,84%, Geoană – 29,82% »
px

Stiri Asemanatoare

» Estimări exit-poll la ora 21.00
» BEC:Băsescu, câştigător al alegerilor în sectorul 2 al Capitalei
» Băsescu: Mogulii se învârt ca nişte rechini în jurul datei de 6 decembrie
» Sălaj: Organizaţia judeţeană a PSD vrea sprijinul PNL şi UDMR în turul II
» Neamţ: Liberalii îl preferă pe Geoană, lui Traian Băsescu
» Băsescu a câştigat primul tur, la Suceava
» Gorj: Mircea Geoană a obţinut 37,2% în judeţ
» Băsescu: O alianţă PSD-PNL riscă să ducă România cu 20 de ani în urmă
» Băsescu nu doreşte nicio alianţă politică pentru turul al doilea de scrutin
» Mehedinţi: Rezultatele definitive privind alegerea preşedintelui

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox